Terhes feleségét végezte ki a rendőr: halálra szurkálta

halál gyilkos várandós nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenféle előzmény nélkül támadt rá a feleségére a szolgálaton kívüli rendőr. A várandós fiatalasszony és a magzat is életét vesztette.

Elképesztő gyilkosság történt a kolumbiai Bogotában. Egy helyi élelmiszerüzletben követte el a bűncselekményt a szolgálaton kívüli rendőr, amit a bolt kamerája rögzített. Angie Katerine Herrera éppen a napi bevásárlást végezte, amikor hirtelen megjelent a férje egy hatalmas késsel a kezében.

Fray Vicente Ardila Velazquez gondolkodás nélkül, rövid idő alatt többször is megszurkálta a terhes asszonyt. Az áruházban tartózkodó többi ember azonnal Angie segítségére sietett: ütögették, rugdosták a férfit, sőt volt olyan, aki a bevásárlókocsijával ütlegelte.

Elképesztő gyilkosság történt a kolumbiai Bogotában (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A halálesetet azonban nem sikerült elkerülni: a mama és a baba is belehalt a sérülésekbe.

Velazquez igyekezett elhagyni a tett helyszínét, de egy járókelő feltartóztatta, amíg a rendőrök kiérkeztek. A férfit elfogták, és vádat emeltek ellene – írta meg a Mirror.

Egyelőre nem tudni a férfi indítékait, de sokak szerint féltékenység állhatott a dolog hátterében: nemrég egy fiatal nő azért vágta le volt párja péniszét, mert az szakítani mert vele.

Szita Bence nevelőapja megkönnyebbült a gyilkos nő halála utánhttp://www.life.hu/news/20170130-meghalt-szita-bence-gyilkos-mostohaanyja.htmlA kegyetlen gyilkosság miatt börtönbe zárt nővel végzett a rák. Bence nevelőapja azonban egyáltalán nem gyászol. News--Extrém hideg: még durvábban megkínoz minket a fagy – Kedden jön a hó!http://www.life.hu/news/20170130-idojaras-extrem-hideg-lesz-februar-elso-napjaiban.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint több megyére is riasztást adtak ki az extrém hideg miatt. Egyes helyeken akár mínusz 20 foknál is hidegebb lehet. News--Veronai buszbaleset: az autópálya hiányossága okozhatta a katasztrófát?http://www.life.hu/news/20170130-veronai-buszbaleset-az-autopalya-hianyossaga-is-ok-lehet.htmlA borzalmas buszbalesetben 16 ember vesztette életét, a tragédiát mindössze egy szimpla szalagkorlát próbálta megakadályozni. Lehet, hogy ez is szerepet játszhatott abban, hogy ilyen szörnyű végkimenetelű lett a baleset. News--Miss Universe: Hamar elbúcsúzott Vajna Timi szépségkirálynőjehttp://www.life.hu/news/20170130-miss-universe-bodizs-veronika-hamar-kiesett-a-magyar-lany.htmlHétfő hajnalban rendezték a Miss Universe döntőjét. Sajnos Magyarország küldötte, Bódizs Veronika hamar távozni kényszerült a versenyből. News--Széttépte a tigris az állatkerti látogatót – Videó (18+)http://www.life.hu/news/20170129-szettepte-a-tigris-az-allatkerti-latogatot-video.htmlBelehalt sérüléseibe az a férfi, akit egy tigris marcangolt szét egy kínai állatkertben. News--Szmogriadó: Csökkent a légszennyezettséghttp://www.life.hu/news/20170129-szallo-por-szmogriado-az-orszag-nagy-reszen-csokkent-a-legszennyezettseg.htmlA fővárosban és az ország nagy részén csökkent a légszennyezettség, de néhány északkeleti településen továbbra is veszélyes a levegőminőség a szálló por (PM10) magas koncentrációja miatt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.