Gázolás miatt nem jár a 3-as metró

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
gázolás baleset 3-as metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gázolás miatt részlegesen leállt a 3-as metró. A Nagyvárad téri megállóban ütöttek el egy utast.

Gázolás miatt nem jár az M3-as metró Kőbánya-Kispest és Deák Ferenc tér megállók között. A BKK fődiszpécsere, Stelczer József az MTI érdeklődésére elmondta, a Nagyvárad téren egy ember került a szerelvény alá, ezért kellett szüneteltetni a metró forgalmát.

M3-as metró Forrás: MTI/Jászai Csaba

A kimaradt járatok helyett pótlóbuszok közlekednek az érintett szakaszon.

Beteg rabot vertek halálra a börtönőrök http://www.life.hu/news/20170130-halalra-vertek-egy-rabot-a-bortonorok.htmlHárom börtönőr végzett a Kozma utcai börtön egyik rabjával. Elképesztő brutalitással verték össze a beteg embert. NewsTerhes feleségét végezte ki a rendőr: halálra szurkáltahttp://www.life.hu/news/20170130-halalra-szurkalta-terhes-feleseget-a-ferfi.htmlMindenféle előzmény nélkül támadt rá a feleségére a szolgálaton kívüli rendőr. A várandós fiatalasszony és a magzat is életét vesztette. NewsThinkstockSzita Bence nevelőapja megkönnyebbült a gyilkos nő halála utánhttp://www.life.hu/news/20170130-meghalt-szita-bence-gyilkos-mostohaanyja.htmlA kegyetlen gyilkosság miatt börtönbe zárt nővel végzett a rák. Bence nevelőapja azonban egyáltalán nem gyászol. News--Veronai buszbaleset: az autópálya hiányossága okozhatta a katasztrófát?http://www.life.hu/news/20170130-veronai-buszbaleset-az-autopalya-hianyossaga-is-ok-lehet.htmlA borzalmas buszbalesetben 16 ember vesztette életét, a tragédiát mindössze egy szimpla szalagkorlát próbálta megakadályozni. Lehet, hogy ez is szerepet játszhatott abban, hogy ilyen szörnyű végkimenetelű lett a baleset. News--Extrém hideg: még durvábban megkínoz minket a fagy – Kedden jön a hó!http://www.life.hu/news/20170130-idojaras-extrem-hideg-lesz-februar-elso-napjaiban.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint több megyére is riasztást adtak ki az extrém hideg miatt. Egyes helyeken akár mínusz 20 foknál is hidegebb lehet. News--Széttépte a tigris az állatkerti látogatót – Videó (18+)http://www.life.hu/news/20170129-szettepte-a-tigris-az-allatkerti-latogatot-video.htmlBelehalt sérüléseibe az a férfi, akit egy tigris marcangolt szét egy kínai állatkertben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.