Halott testvére szerveit ajánlotta fel a fiatal nő

Forrás: Thinkstock -
halál szervdonor baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő egy autóbalesetben veszítette életét. Testvére azonban nagylelkű döntést hozott: jó célra ajánlotta fel az elhunyt Anita szerveit. 

A 37 éves Anita Schio városában, Olaszországban veszítette életét egy közúti balesetben. A nő egy helyi étteremben dolgozott felszolgálóként, és a vendéglátóegység bezárását követően hazafelé tartott az autójával, mikor az autóbaleset bekövetkezett.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A via Maestri del Lavoro úton a nő valamilyen okból hirtelen sávot váltott, de mivel jóval nagyobb sebességgel haladt, mint a megengedett, ezért nem volt ideje kikerülni a szemből jövő Audi A3-ast. A két autó ennek következtében frontálisan ütközött.

Az Audit egy Roberto Danieli nevű 58 éves férfi vezette, akit a kiérkező mentők azonnal kórházba szállítottak komoly fejsérüléssel, és az intézményben sikerült stabilizálni az állapot. Anita azonban még a helyszínen életét vesztette, az odaérkező nővére pedig donornak ajánlotta fel az épen maradt szerveket. - írta meg az Igazzettino.it

Veronai buszbaleset: az olasz rendőrség vádat emel a sofőr ellenhttp://www.life.hu/news/20170131-veronai-buszbaleset-a-sofor-ellen-emel-vadat-az-olasz-rendorseg.htmlMint ismeretes, a busz sofőre az egyik túlélője a veronai buszbalesetnek, de az ő személyazonosságát is csak DNS-minta alapján tudták megállapítani. A férfit Olaszországban kezelik, és a kinti rendőrség viszont vádat emel ellene, mert úgy vélik, az ő figyelmetlensége okozhatta a tragédiát. News--Szelfizés közben zuhant le a gépük: Szörnyet haltakhttp://www.life.hu/news/20170131-szelfizes-kozben-zuhant-le-a-hazaspar-repuloje.htmlKikapcsolódásra vágyott a szerelmespár, de végül egy tragikus katasztrófába torkollott a kiruccanás. News--Vörös riasztás: ónos esőre és havazásra figyelmeztet az OMSZhttp://www.life.hu/news/20170131-elso-es-masodfoku-riasztas-havazas-es-onos-eso-miatt.htmlTöbb megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ónos eső és havazás veszélye miatt figyelmeztetnek. Vörös és narancssárga riasztás is érvényben lesz. News--Elhunyt Nakamura Maszaja, a Pac-Man atyjahttp://www.life.hu/news/20170131-elhunyt-nakamura-maszaja-a-pac-man-videojatek-atyja.htmlElhunyt a Pac-Man atyjának tartott Nakamura Maszaja, aki a Namco játékcég alapítója volt.91 évesen, január 22-én távozott. A család kérésére halálának okát nem közölték. News--Kemény lesz január utolsó napja: Havazás, ónos szitálás és eső is érkezik mahttp://www.life.hu/news/20170131-idojaras-havazas-es-onos-eso-is-erkezik-ma.htmlKedden nyugat felől mindenhol beborul az ég az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Reggel és a délelőtt folyamán északon, északnyugaton lehet kisebb havazás, majd délután egyre többfelé várható csapadék. Északon döntően havazás várható, másutt ezt ónos eső, délen eső válthatja fel a nap végén.News--Magyar melegek lettek szexrabszolgák Miamiban http://www.life.hu/news/20170130-szexrabszolgasagra-kenyszeritettek-homoszexualis-magyarokat.htmlAzzal vádolnak két férfit, hogy magyar homoszexuálisokat dolgoztattak szexrabszolgaként Miamiban. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.