Elhunyt Frank Pellegrino, a Maffiózók sorozat sztárja

Forrás: AFP -
halál Maffiózók (sorozat) tüdőrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
72 évesen távozott az élők sorából a Maffiózók című sorozat sztárja, Frank Pellegrino. A híres színész tüdőrákban halt meg.

Frank Pellegrino hosszú ideje küzdött a tüdőrákkal, de sajnos feladta a harcot. A súlyos kór legyőzte a színész szervezetét. Távozásával újabb családtagját vesztette el a Maffiózók című sorozat. James Gandolfini fájdalmas halála után most Frank Pellegrinótól kell búcsút venniük, aki egy FBI főnököt alakított: 11 részen keresztül játszotta el Frank Cubitoso szerepét. A színész január 31-én távozott az élők sorából 72 évesen.

Frank Pellegrino a Maffiózók című sorozatban Forrás: AFP

A Maffiózokban tett szert széles ismertségre, de játszott a Nagymenőkben, a Veszélyes küldetésben és a New York sűrűjében című sorozatban is. A színészkedés mellett vendéglőt üzemeltetett, társtulajdonosa volt egy New York-i olasz étteremnek, melybe sok híresség járt. Jack Nicholson, Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio is szívesen ebédelt ott. Bennfentesek szerint a híres étterem egy hétig zárva tart, így adóznak Frank Pellegrino emléke előtt - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.