"Kedveltem őt, a hibáival együtt is" - Megszólalt az öngyilkos testépítő edzője!

öngyilkos öngyilkosság Kormány Mihály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, öngyilkos lett a 2000-es évek egyik legjobb testépítője, Kormány Mihály. Most megszólalt a sportoló edzője.

A 37 éves sportoló önkezével vetett véget az életének. Edzője a Facebookon és a Bodysport.hu-n emlékszik a nagyszerű sportolóról, barátjáról:

"Nagyon nehéz Róla bármit írnom, nagyon szomorú a szívem. Nagyon közel állt hozzám, kedveltem őt, a hibáival együtt is. Óriási tehetség volt, amit itthon soha nem ismertek el igazán" - írja róla.

Leírta, hogy kedélybetegsége miatt sok lehetőséget elszalasztott pályafutásában, sokszor megbízhatatlannak titulálták Kormány Mihályt, ezért leírták a sportban. Egy sérülés után visszatért, nyerni tudott az NAC Universumon. Ekkor úgy látszott, minden rendben vele.

Nagyon nehezen viselte az éles helyzeteket, ha érezte, nem biztos a győzelem, a második összevetés után lélekben feladta. Az adottságai megvoltak a sikerhez, de betegsége miatt soha nem tudta megmutatni, mire is képes valójában - írja a Blikk.

Úgy döntött, hogy visszailleszkedik a polgári életbe, Hollandiába készült, egy reptérre akart menni dolgozni, de ebből nem lett semmi, depresszióba esett, nem kommunikált senkivel.

Edzője elmondta azt is, hogy tavaly decemberben egyszer már megpróbálkozott az öngyilkossággal.

Veronai tragédia: Kamera rögzítette az utolsó pillanatokathttp://www.life.hu/news/20170204-veronai-busztragedia-kamera-rogzitette-az-utolso-pillanatokat.htmlLapinformációk szerint az olasz ügyészség nyilvánosságra hozott egy benzinkúton készült videofelvételt, amelyen a Veronánál balesetet szenvedő busz látható nem sokkal a tragikus ütközés előtt.News--Gyászhír! Öngyilkos lett az ismert magyar sportolóhttp://www.life.hu/news/20170204-meghalt-kormany-mihaly-az-egyik-leghiresebb-magyar-testepito.htmlÖnkezével vetett véget életének Kormány Mihály, a magyar testépítő sport egyik legendás alakja.NewsKemény lesz január utolsó napja: Havazás, ónos szitálás és eső is érkezik mahttp://www.life.hu/news/20170131-idojaras-havazas-es-onos-eso-is-erkezik-ma.htmlKedden nyugat felől mindenhol beborul az ég az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Reggel és a délelőtt folyamán északon, északnyugaton lehet kisebb havazás, majd délután egyre többfelé várható csapadék. Északon döntően havazás várható, másutt ezt ónos eső, délen eső válthatja fel a nap végén.News--A férfi megerőszakolta, majd egy tárnába dobta a kislánythttp://www.life.hu/news/20170203-meghalt-egy-kislany-akit-egy-tarnaba-dobtak.htmlAz elkövetőt mindenki a család barátjának hitte, ám egy napon felajánlotta a kislányak, hogy elviszi egy körre a motorosszánján: soha többé nem látták élve. NewsThinkstockHátborzongató! Rejtélyes Twitter-fiók jósolja meg a jövőthttp://www.life.hu/news/20170203-egy-twitter-fiok-megmondja-a-jovot.htmlHihetetlen, de létezik egy Twitter-fiók, ami előre megjósolt számos olyan eseményt, amit nem lehetett előre tudni. Vajon ki lehet a kezelője? News--Tüzet nyitott egy francia katona egy rátámadó férfira a párizsi Louvre-nálhttp://www.life.hu/news/20170203-tuzet-nyitott-egy-francia-katona-egy-ratamado-ferfira-a-louvre-nal-parizsban.htmlTüzet nyitott, és súlyosan megsebesített egy francia katona a párizsi Louvre Múzeumánál pénteken egy késsel rátámadó férfit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.