időjárás-előrejelzés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyen jött, könnyen megy a korai tavasz, helyette újra támad az igazi tél. Az előrejelzés szerint özönvíz után jönnek ismét a mínuszok. 

Vasárnap napközben kelet felé vonulnak a felhők, ott várható a legtöbb eső, északkeleten csak estére szűnik meg az özönvíz. Átmenetileg lehet egy kis napsütés, főleg a Dunántúlon és az ország középső területein.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A legmagasabb hőmérséklet 7 és 12 fok körül alakul, de északkeleten néhány fokkal hűvösebb idő valószínű – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Este délnyugat felől ismét felhősödés kezdődik, egyre több helyen esővel. Ehhez még erős szél is társul.

Hétfőn aztán visszaesik a hőmérséklet, és a jövő hét elején visszatérnek az éjszakai fagyok is. Többfelé előfordulhat eső, zápor, délutántól nyugaton, északnyugaton havas eső, hó is lehet. Feltámad az északi-északkeleti szél, a hőmérséklet 3 és 8 fok közé esik vissza.

Kedden folytatódik a lehűlés, még főként az ország délkeleti felén alakulhat ki havas eső, havazás. Élénk, erős lesz az északias szél. A csúcshőmérséklet fagypont körül alakulhat – írja az Időkép.hu.

Újabb tragédia! Öngyilkos lett az ismert magyar fotós, Fehérvári Lászlóhttp://www.life.hu/news/20170204-fehervari-laszlo-fotos-ongyilkos-lett.htmlMég fel sem ocsúdott az ország Kormány Misi öngyilkossága után, máris egy újabb tragédiáról kell beszámolnunk. NewsOrigoTeleszkópos gumibottal erőszakoltak meg egy fiút a párizsi rendőrökhttp://www.life.hu/news/20170204-gumibottal-eroszakoltak-meg-egy-fiut-a-parizsi-rendorok.htmlCsütörtök délután egy huszonéves nő ment haza, az előváros Rose-des-Vents nevű negyedébe. A lakótelepen a szomszédai azzal fogadták, hogy borzalmas dolog történt az öccsével, amit ők az ablakból láttak. News--Gyászhír: meghalt Rob Stewarthttp://www.life.hu/news/20170204-meghalt-rob-stewart-37-eves-volt.htmlA 37 éves tengerbiológus és filmes, Rob Stewart, aki a cápákról szóló dokumentumfilmjével vált ismertté, kedden tűnt el búvárkodás közben. Holttestére Florida partjainál találtak rá pénteken. NewsThinkstockEső és fagy támad a melegrekord utánhttp://www.life.hu/news/20170204-idojaras-vasarnap-es-a-het-elso-napjaiban.htmlA hétvége végig borongós lesz, hétfőn pedig újabb lehűlés érkezik, és a szél is fújni fog. NewsThinkstock"Kedveltem őt, a hibáival együtt is" - Megszólalt az öngyilkos testépítő edzője!http://www.life.hu/news/20170204-kormany-mihaly-onkezevel-vetett-veget-eletenek-megszolalt-az-edzoje.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, öngyilkos lett a 2000-es évek egyik legjobb testépítője, Kormány Mihály. Most megszólalt a sportoló edzője. News--Veronai tragédia: kamera rögzítette az utolsó pillanatokathttp://www.life.hu/news/20170204-veronai-busztragedia-kamera-rogzitette-az-utolso-pillanatokat.htmlLapinformációk szerint az olasz ügyészség nyilvánosságra hozott egy benzinkúton készült videofelvételt, amelyen a Veronánál balesetet szenvedő busz látható nem sokkal a tragikus ütközés előtt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.