Ezért vetett véget az életének a magyar testépítő, Kormány Mihály

Forrás: Fekete Gabriella -
depresszió öngyilkos testépítő Kormány Mihály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit ledöbbentett a sikeres testépítő halála, aki önkezével vetett véget az életének. A 37 éves Kormány Mihályt mindenki ismerte a sportágban, ő volt a legnagyobb izomtömegű sportoló. Az ismerősei szerint depressziója miatt dobta el magától az életét.

Öngyilkosságot követett el a legnagyobb tömegű magyar testépítő, Kormány Mihály. 37 évesen vetett véget az életének a sportoló, döntése minden ismerősét megdöbbentette. A hozzá közel állók tudni vélik, hogy miért dobta el magától az életét: állítólag depressziós volt.

Vida Zoltán és Kormány Mihály Forrás: Fekete Gabriella

"Óriási tehetség volt, amit itthon soha nem ismertek el igazán. Mindig csak a hiányosságait sorolták, ám amiben egyedülálló volt, afölött elsiklottak. A világbajnoki címe után népszerű lett, mindenhová hívták, vele voltak tele a német testépítő-magazinok, de kedélybetegsége felülkerekedett rajta. Érzelmileg egy 12 éves szintjén állt, tiszta lelkű volt, de meggondolatlan" – írta a sportolóról edzője, Vida Zoltán. A Blikknek a testépítő ismerőse is arról beszélt, hogy depressziós volt Kormány Mihály.

"Bicepszsérülése miatt nagyon elkeseredett, később pedig volt egy combizomszakadása is, ami után teljesen magába zuhant"

– mondta egy edzőtársa. A sportoló sérülése után civil életet akart élni. Azt tervezte, hogy Hollandiába költözik, és a reptéren fog dolgozni, de az ismerősei erről le akarták beszélni: úgy érezték, nem adna sikerélményt neki ez a munka.

Kormány Mihály már korábban is megkísérelt öngyilkosságot. Az utóbbi időben már csak a tanítványával tartotta a kapcsolatot.

"Ő készített fel az első versenyemre. Sokat tanultam tőle, sokat köszönhetek neki. Méreteit szerintem egyik magyar versenyző sem tudná felülmúlni. A küldetése az volt, hogy elindítson a versenyzés útján" – mondta Kiss Tibor.

A veronai buszbaleset áldozatait leforrasztott koporsókban szállították hazahttp://www.life.hu/news/20170206-lezart-koporsokban-szallitottak-haza-a-veronai-aldozatokat.htmlPéntek helyett szombat hajnalban indult haza a veronai buszbaleset áldozatait szállító konvoj. A nemzetközi szabályozások szerint leforrasztott koporsóban szállították haza a buszbalesetben elhunytak maradványait. News--Eltussolták gyermekük halálát? Pert vesztettek Maddie McCann szüleihttp://www.life.hu/news/20170206-pert-vesztettek-madeleine-mccann-szulei-goncalo-amaral-rendorfonok-ellen.htmlMaddie McCann eltűnéséért a szülei a felelősek, a halálát pedig megpróbálták eltussolni – ezt állítja az egykori rendőrfőnök, aki a kislány ügyében nyomozott. A McCann szülők tagadták a vádakat, jogi útra terelték a dolgot, de elvesztették a pert. News--Döbbenetes tragédia! Kizuhant egy vidámparki játékból, és szörnyethalt egy kislányhttp://www.life.hu/news/20170205-kizuhant-egy-vidamparki-jatekbol-es-szornyethalt-egy-lany.htmlKizuhant egy gyorsan pörgő vidámparki játékból, és halálra zúzta magát egy 13 éves kislány Kína délnyugati részén – jelentette a helyi sajtó. News--Eddig tartott a korai tavasz, támadnak a mínuszokhttp://www.life.hu/news/20170205-idojaras-elorejelzes-a-hetre.htmlKönnyen jött, könnyen megy a korai tavasz, helyette újra támad az igazi tél. Az előrejelzés szerint özönvíz után jönnek ismét a mínuszok. NewsThinkstockÚjabb tragédia! Öngyilkos lett az ismert magyar fotós, Fehérvári Lászlóhttp://www.life.hu/news/20170204-fehervari-laszlo-fotos-ongyilkos-lett.htmlMég fel sem ocsúdott az ország Kormány Misi öngyilkossága után, máris egy újabb tragédiáról kell beszámolnunk. NewsOrigoGyászhír: meghalt Rob Stewarthttp://www.life.hu/news/20170204-meghalt-rob-stewart-37-eves-volt.htmlA 37 éves tengerbiológus és filmes, Rob Stewart, aki a cápákról szóló dokumentumfilmjével vált ismertté, kedden tűnt el búvárkodás közben. Holttestére Florida partjainál találtak rá pénteken. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.