Rabtársaival szexelt a női börtön egyik rabja

Forrás: Thinkstock -
börtön rab szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves nő kegyetlen gyilkosság miatt került börtönbe, de a fegyházban is csak a gond van vele: női rabtársaival bújt ágyba, ezért átszállították a férfiakhoz. 

A 23 éves Paris Green 2013-ban került börtönbe, miután két társával meggyilkoltak egy férfit. A 45 éves Robert Shanklandet meghívták Green házibulijába, majd ott került sor a kivégzésére is: megverték, megkínozták, felakasztották, egy sodrófával szexuálisan zaklatták, majd végeztek vele.

Paris Green, aki eredetileg Peter Laingként született, nemátalakító műtétre vár, ezért kérvényezte, hogy a női börtönben tölthesse le a rá váró 18 évnyi büntetést. Az engedélyt megkapta, de nem sokkal később mégis a férfiak közé kellett szállítani.

Rabtársaival szexelt a női börtön egyik rabja Forrás: Thinkstock

Állítólag több női rabtársával is szexuális kapcsolatba került, és többszöri figyelmeztetésre sem hagyott fel a szabályszegéssel. A börtön vezetősége megelégelte az elítélt viselkedését, ezért átszállították a férfiak közé.

A meggyilkolt férfi nővére, Pauline Bell szerint Green semmilyen átalakító műtétre nem készül, egyszerűen csak szórakozik a rendszerrel, hogy neki a lehető legkényelmesebb legyen – írta meg a DailyStar.

A közelmúltban egy börtönőrt is leültettek, amiért az egyik rab spermáját próbálta kicsempészni a fegyház épületéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.