Az ablakon kidobott kislány agysérüléstől szenved

Forrás: Facebook/Aputest Naptár -
zuhanás agysérülés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlen dolgot követett el egy anya: örökre megnehezítette lánya életét, aki azóta is agyi sérüléssel él. 

Agysérülései miatt örök életére fogyatékos marad az a Johanna nevű kislány, akit édesanyja három évvel ezelőtt a lakásuk ablakából lökött ki az utcára. A második emeleti lakás 8 méter magasságban volt, így a kicsinek nem volt sok esélye komoly sérülés nélkül megúszni az incidenst.

J. Sz. Nóra 2014. március 18-án követte el a hátborzongató bűncselekményt, majd ő maga is a lánya után ugrott. A nő szintén 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, de közel sem olyan súlyosakat, mint a mit sem sejtő kislány.

Agysérülései miatt örök életére fogyatékos marad Johanna Forrás: Facebook/Aputest Naptár

A Győri Ítélőtábla tavaly jogerősen 11 év börtönbüntetésre ítélte az anyát, így a kislány ellátása az édesapára hárult. A férfi féltve őrzi egyetlen gyermekét, de a betegség miatt sok pénzbe kerül az életük.

A család helyzetének megsegítésére álltak össze a tatabányai férfiak, akik megalkották az "Aputest" névre keresztelt naptárat annak érdekében, hogy az eladásból keletkező bevételt a családnak adományozzák.

Az Aputest naptár megvásárlásával támogatható Johanna és családja Forrás: Facebook/Aputest naptár

Kezdeményezésükre az EBP-Tatabánya–BVSC Zugló vízilabda-mérkőzés bevételét is a kis Johanna kezelésére ajánlják fel – írta meg a Bors.

Sajnos nem ez az egyetlen eset, hogy egy édesanyja nyomorítja meg vagy veszi el a saját gyermeke életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.