Időjárás: hószállingózás és ragyogó napsütés is várható

Forrás: Thinkstock -
napsütés időjárás hózápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érezhetően kellemesebb az időjárás mostanában, de a hótól még nem búcsúzhatunk el örökre. Hószállingózás és borult idő jellemző a héten, azonban szombaton ránk mosolyog a szerencse. Akkor érdemes szabadtéri programot tervezni.

Szerdán nyugaton bukkanhat elő a nap, de máshol többnyire felhős és borult lesz az ég. Még hószállingózás is előfordulhat, valamint megélénkül az ÉK-i szél. Csütörtökön is marad az erősen felhős és párás idő, hószállingózás továbbra is előfordulhat. Dideregni azonban nem fogunk, délután 3 fok körüli értékeket mérhetünk.

Használjuk ki a jóidőt, 1 napunk lesz rá Forrás: Thinkstock

Pénteken ugyan feloszlanak a párafoltok, de továbbra is felhős idő lesz. Keleten előbukkanhat a nap, többfelé pedig ismét hószállingózás várható! Szombaton kárpótol minket az időjárás az elmúlt hétért, ugyanis ragyogó napsütés lesz, mindenféle csapadék nélkül. Ez azonban vasárnapra változik, ugyan lesz még napsütés, de hózáporok is, ráadásul újra erősödik az éjszakai lehűlés - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.