Tara Palmer-Tomkinson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tara Palmer-Tomkinson Anglia egyik híres tévés személyisége volt. Szülei révén évek óta jó kapcsolatot ápolt a királyi családdal, Károly szinte a keresztlányaként tekintett rá, és részt vett Vilmos és Katalin 2011-es esküvőjén is.

Úgy tudni, a 45 éves nőt a rendőrök szerda délelőtt találták meg londoni otthonában. Mivel a nyomozás még korai szakaszban van, a halálának részletei egyelőre tisztázatlanok – írja a The Sun.

Azt állítólag már hónapok óta tudni lehetett, hogy Tara agytumorral küzd, erről ő maga novemberben beszélt először. Akkor elárulta, orvosa tavaly januárjában közölte vele a lesújtó hírt, ami egy vérvétel során derült ki. Ráadásul egy ritka autoimmun betegségtől is szenvedett, ami a gyógyszerek ellenére is megtámadhatja a légutait, a tüdejét és a veséket.

"Rettenetesen megijedtem. Olyanok kezdtek el járni a fejemben, hogy meg fogok halni, és már csak néhány hét van hátra az életemből. Most már teljesen másképp állok hozzá. Sokkal nyugodtabb lettem, és szeretem azt, aki most vagyok – nyilatkozta még novemberben Tara Palmer-Tomkinson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.