Eltűnt egy 61 éves nő - Gőzerővel keresi a rendőrség

Forrás: police.hu -
idős nő rendőrség eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt idős asszonyt keres a rendőrség. Bárki bármilyen információval bír a hollétével kapcsolatban, mindenképpen jelezze a rendőrségnek. 

Február 7-én, 18.00 körül látták utoljára Nagy Istvánnét. Ekkor lépett ki a fia nagyrécsei otthonából, ám azóta senki sem látta, és életjelet sem adott magáról.

Az idős asszony körülbelül 150 centiméter magas, eltűnésekor piros hosszú kabátot és vajszínű cipőt viselt. Testalkata vékony, haja vállig élő, festett vörös.

Eltűnt Nagy Istvánné Forrás: police.hu

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írta meg a Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.