Rengetegen szelfiznek halottakkal

Forrás: selfiesatfunerals.tumblr.com -
halál szelfi halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa, de egyre többen vannak, akik a temetésen még készítenek egy utolsó szelfit a halottal, azt pedig felteszik a közösségi oldalakra. A temetkezési vállalatok azon gondolkoznak, hogyan taníthatnák meg az embereket arra, hogy ez hatalmas tiszteletlenség!

Kevesen tudják manapság, hogy hogyan kell tiszteletteljesen viselkedni egy temetésen: Quebecben legalábbis ez a probléma állt elő. Ott ugyanis egyre többen vannak, akik még egy utolsó szelfit készítenek a halottal a szertartáson, majd azt felteszik a közösségi oldalakra. Ez a gyászoló családnak a legfájdalmasabb, és most az ott működő temetkezési vállalat azon gondolkozik, hogyan taníthatnák meg az embereket a helyes viselkedésre.

Kevesen tudják manapság, hogy hogyan kell tiszteletteljesen viselkedni egy temetésen Forrás: selfiesatfunerals.tumblr.com

Bár önmagában egy temetést fotózni sem tűnik jó ötletnek, több szakértő szerint ez segítheti a gyász folyamatát, de a szelfik nem. Főként, hogy ezek utána felkerülnek a közösségi oldalakra.

A szelfik később felkerülnek az internetre is Forrás: selfiesatfunerals.tumblr.com

"Biztosan nem szeretnénk szelfirendőrséget. A legtöbb szertartáson világos szabályok vonatkoznak a szelfikre. Többnyire általában közöljük, hogy a család nem szeretne ilyen fotókat. A legjobb tudásunk ellenére azonban az emberek elrejtik telefonjaikat, és hirtelen, az utolsó pillanatban készítenek közös képet" - mondta Denis Desrochers, a temetkezési vállalat vezetője, aki szerint ez rendkívül kellemetlen a gyászoló családnak – írja a CBC.

Tinifiúkat csábított az ágyába egy 39 éves nőhttp://www.life.hu/news/20170210-tini-fiukkal-szexelt-egy-kozel-negyveneves-no.htmlA 39 éves nő rendszeresen csábított fel tinédzser fiúkat a hálószobájába, majd szexuális kapcsolatot létesített velük. NewsOrigoMeglőtte a feleségét, mert az nem akart szexelni velehttp://www.life.hu/news/20170209-felesegere-lott-a-76-eves-ferfi-amiert-nem-szexelt-vele.htmlEgy floridai férfi meglőtte a kedvesét, mert a nő megtagadta a vele való intim kapcsolatot. News--A fiatal nő a macskájával utazta be a világot: Fotók!http://www.life.hu/news/20170209-macskavajal-utazta-korbe-a-vilagot-a-no.htmlA kalózlány nem mindennapi döntést hozott: hajóval utazta be a fél világot, és ráadásul még a macskáját is magával vitte úti társnak. NewsOrigoVisszatérhetnek a kemény mínuszok: akár -12 fok is lehet jövő hét elején!http://www.life.hu/news/20170209-idojaras-elorejelzes-a-jovo-hetre.htmlMár épp kicsit jobbra fordult az idő, most mégis visszatérhetnek éjszakánként a kemény mínuszok, a szélcsendes, fagyzugos helyeken akár -12 fok is lehet jövő hét elején. News--Gyászol a királyi család: Holtan találták Károly herceg keresztlányáthttp://www.life.hu/news/20170209-meghalt-tara-palmer-tomkinson-45-eves-volt.htmlTara Palmer-Tomkinson Anglia egyik híres tévés személyisége volt. Szülei révén évek óta jó kapcsolatot ápolt a királyi családdal, Károly szinte a keresztlányaként tekintett rá, és részt vett Vilmos és Katalin 2011-es esküvőjén is. News--Veronia buszbaleset: pénteken egyeztetnek az egyik sérült hazaszállításárólhttp://www.life.hu/news/20170208-veronia-buszbaleset-penteken-egyeztetnek-az-egyik-serult-hazaszallitasarol.htmlPénteken egyeztetnek az olaszországi buszbaleset egyik súlyos sérültjének hazaszállításáról. Ő az a 30 év körüli férfi, akit kedden felébresztettek a kómából - közölte Tamás Róbert, az MH Egészségügyi Központ-Honvédkórház orvosigazgatója szerdán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.