Schumacher korábbi képviselője megsértődött

Forrás: ddp images/AFP/Sascha Schuermann -
Sabine Kehm Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Willi Weber, Michael Schumacher egykori képviselője azt állítja, a sportoló szerettei semmibe veszik őt.

Megromlott a viszony Michael Schumacher családja és korábbi menedzsere között. Weber azt kifogásolja, hogy Forma-1-világklasszis szerettei és mostani képviselője, Sabine Kehm semmit nem árul el Schumacher állapotáról.

"Rajongók milliói szeretnék tudni, hogy van Michael, mennyit javult az állapota a baleset óta. Szerintem a család nem osztja meg a külvilággal a teljes igazságot. Pedig közölni kellene a tényeket, de az én véleményemre nem kíváncsiak, mert egy ideje semmibe vesznek. Amikor születésnapja volt Michaelnek, virágokat és üdvözlőlapot küldtem nekik, de arra sem méltattak, hogy válaszoljanak. Ők azt hiszik, fecsegek az állapotáról, de ezt sosem tettem meg, nekik kellene nyilatkozniuk" - nyilatkozta.

Michael Schumacher és Willi Weber Forrás: ddp images/AFP/Sascha Schuermann

Tragédia! Meghalt a világhírű "madárember"http://www.life.hu/news/20170127-ujabb-vilaghiru-madarember-halt-meg-a-kinai-tienmen-hegy-volgyeben.htmlÚjabb világhírű szárnyasruhás bázisugró zúzta halálra magát a kínai Tienmen-hegy völgyében, ugyanott, ahol 2013-ban Kováts Viktor, a szárnyasruhás bázisugrás magyar bajnoka halt meg edzés közben.News--Levélben vesz búcsút a veronai tragédiában elhunyt lányától Lászlóhttp://www.life.hu/news/20170124-levelben-vesz-bucsut-a-veronai-tragediaban-elhunyt-lanyatol-floratol-laszlo.htmlA Facebookon búcsúzik a veronai buszbalesetben elhunyt lányától, Flórától, Krizsány László nemzetközi sakknagymester. A gyászoló édesapa ugyanitt köszöni meg a rengeteg részvétnyilvánítást, valamit azt, hogy barátai, ismerősei, és egy egész ország osztoznak fájdalmában. Arról ír, talán icipici könnyebbséget jelent, ha leír, felidéz egy emlékképet. A szívszorító posztot a megszületése pillanata óta osztják a gyászolók: nem túlzás azt írni, mindenki együttérez az édesapával, és természetesen minden érintettel. News--Mérséklődik az extrém hideg - Ez a nap már kellemesebb leszhttp://www.life.hu/news/20170108-a-jovo-het-masodik-felere-nemileg-merseklodik-az-extrem-hideg.htmlA hét második felében némileg mérséklődik az extrém hideg, de akkor is csak maximum 5 Celsius-fokig melegedhet a levegő, a minimumok továbbra is többfelé mínusz 10 fok körül alakulnak. Emellett többször várható havazás is, az erős, olykor viharos szél miatt hóátfúvásokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsOrigoMegrázó videót tett közzé a veronai buszbalesetről az olasz rendőrséghttp://www.life.hu/news/20170127-videofelvetelt-tett-kozze-a-veronai-buszbalesetrol-az-olasz-rendorseg-a-feluljaro-kameraja.htmlA baleset helyszínén lévő felüljáró kamerája rögzítette, ahogy kigyulladt a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulóit és kísérőiket szállító autóbusz. A videofelvételt az olasz rendőrség közzétette a honlapján – írja az MTI. News--Közleményt adott ki a Szinyei Merse Pál Gimnázum a sajtónakhttp://www.life.hu/news/20170125-veronai-buszbaleset-kozlemenyt-adott-ki-a-szinyei-merse-pal-gimnazum-a-sajtonak.htmlAz intézmény közleményben kéri a sajtó munkatársait, hogy ne készítsenek interjút a balesetben érintettekkel, tanulókkal, gyászoló családtagokkal, tanárokkal. News--Elítélt mentette ki a bajba jutott korcsolyázóthttp://www.life.hu/news/20170108-beszakadt-a-jeg-egy-korcsolyazo-alatt-a-desedan-kaposvarhoz-kozel.htmlKét embert mentettek ki a Kaposvárhoz közeli Deseda tó jegéről a tűzoltók vasárnap – tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.