Nem tudják, ki megy el Torgyán József temetésére

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Torgyán József temetés titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valentin-napon helyezik örök nyugalomra Torgyán Józsefet, felesége szerint azonban nem árultak el neki részleteket arról, ki várható a parlamentből a megemlékezésre.

Torgyán József váratlanul hunyt el, felesége nem tud belenyugodni férje halálába. 85 évesen távozott az egykori politikus, a szép emlékeken kívül rengeteg tárgyat hagyott maga után. Cseh Mária egyelőre nem tudja, mihez kezd majd a sok-sok éremmel, díszoklevéllel és ajándékkal, amiket egykor férje kapott, de az özvegy szerint Torgyán József temetése körül is titkolóznak.

Nem tudni, ki lesz ott Torgyán József temetésén Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Még nem gondolkodtam róla, hogy mi legyen a gyűjteménnyel. Rengeteg érméje van, valamit csinálni kellene velük. Férjem hamvait holnap – a szerelmesek napján, Valentin-napon – helyezik örök nyugalomra a fővárosi Farkasréti temetőben, de úgy titkolóznak, azt se tudja az ember, hogy ki jön a kormány részéről, fogalmam sincs. Nem árultak el részleteket" - mondta a Borsnak az özvegy. Torgyán József búcsúztatása holnap délelőtt fél 11-kor kezdődik a Szent István Bazilikában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.