időjárás-előrejelzés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban igen változékony lesz az időjárás. A napsütés melegebb időt hoz, de a szél és a hideg emlékeztet arra, hogy még tart a tél.

Durva köddel és kemény mínuszokkal indult a kedd reggel, de napközben átalakul az időjárás.

Budapest és a ködös Lánchíd Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Kedd hajnalban −2-től −7 fokig hűlhet a levegő, délután pedig 2–7 fokot mérhetünk. Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki a sűrű köd miatt Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna megyére.

Szerdán már erős szélre is készülni kell, de országszerte napos lesz az idő

– írja az Időkép.

Nyugdíjast erőszakolt meg egy migráns Németországbanhttp://www.life.hu/news/20170214-migrans-eroszakolt-meg-egy-nyugdijast-nemetorszagban.htmlHátborzongató: Egy 60 éves nyugdíjas asszonyt erőszakolt meg egy bevándorló férfi Németországban. NewsThinkstockÖngyilkos lett egy 14 éves angol lány http://www.life.hu/news/20170214-ongyilkos-lett-egy-angol-tini-lany.htmlEgy 14 éves lány vesztette életét Angliában: társai rendszeresen támadták a Snapchat alkalmazáson keresztül, ezért végzett magával. NewsThinkstockTestvére, Galkó Balázs szerint Galkó Bence azért halt meg, mert nem volt kedve élnihttp://www.life.hu/news/20170213-galko-bence-azert-halt-meg-mert-nem-volt-kedve-elni.htmlMúlt csütörtökön kapott stroke-ot Galkó Bence, szombaton pedig feladta a harcot. Testvére, a szintén színész Galkó Balázs szerint a művésznek már nem volt kedve élni. NewsThinkstockHalálosan megkéseltek egy férfit Csepelenhttp://www.life.hu/news/20170213-halalra-szurkaltak-egy-csepeli-ferfit.htmlVasárnap hajnalban történt Csepel egyik társasáházban a késeléses gyilkosság, az elkövető után még nyomoznak. NewsThinkstockVillantás a nyílt utcán: Verekedés közben mutatta meg melleit a nőhttp://www.life.hu/news/20170213-melleit-mutogatta-a-no-a-belvarosban.htmlMeglepő dolognak lehettek szemtanúi szombat este Cheltenham belvárosában a járókelők: két nő veszekedett, az egyikük pedig nekivetkőzött a harcnak: még a melltartóját is levette. NewsThinkstock1,3 millió forintnyi kokain volt a férfi végbelében http://www.life.hu/news/20170213-kokaint-rejtegett-a-vegbeleben-egy-ferfi.htmlNem kevesebb, mint 118 adag kábítószert találtak egy férfi végbelébe rejtve. A férfit már el is ítélték, de a társa még szabadlábon kóricál. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.