Élő közvetítésben lőtték hasba a terhes nőt

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Chicago bűnözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook live videóban közvetítették, ahogy hasba lőttek egy állapotos nőt, illetve fejen találtak egy kisfiút és egy férfit is. 

Chicago déli részén történt a borzalmas ámokfutás, melynek során a támadó egy autóra nyitott tüzet a gépfegyverével. A kocsiban tartózkodó kétéves Lavontay White-ot és egy felnőtt férfit fejbe lőttek, ők azonnal életüket vesztették. A járműben még egy várandós nő is tartózkodott, akit hasba lőttek, őt jelenleg kórházban ápolják.

Élő közvetítésben lőtték hasba a terhes nőt (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Vélhetőleg a fejen talált férfi lehetett a célpont, aki valamilyen bűnszervezet tagja volt. A terhes nő élő Facebook live videót készített a támadásról, amely futótűzként terjed az interneten.

A lövöldözés után a város déli részén egy 11 éves kislányt is hasonlóan támadtak meg, ő a kórházban hunyt el három nappal később.

A helyi hatóságok gőzerővel nyomoznak, keresik a lehetséges elkövetőt, vizsgálják a halálesetek körülményeit és összefüggéseit - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.