Fitos József börtön labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétrendbeli csalás miatt kell felelnie Fitos József egykori focistának. 

A Honvéd és a Panathinaikosz egykori focistája 1 év 6 hónap jogerős büntetést kapott, azonban a végrehajtást 3 év próbaidőre felfüggesztették. Ahogy azt a Life.hu már megírta, Fitos József két barátjától kért többmilliós kölcsönt, az egyikőjüknek a mai napig törleszt, a másik férfi (Bencze Imre) azonban még egy forintot sem kapott vissza a kölcsönből.

Felfüggesztett börtönre ítélték Fitos Józsefet
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A bírónő az indoklás során elárulta, hogy a bizalmi viszonnyal való visszaélést mindenképp súlyosbító körülménynek ítélte meg, ám az ügyészség által kért letöltendő börtönbüntetést nem tartotta indokoltnak.

"Megteszem a perújrafelvételhez szükséges lépéseket. Véleményem szerint a rendelkezésre álló iratokból egyáltalán nem ez a következtetés olvasható ki" – mondta József, amikor elhagyta a tárgyalótermet.

"Részben örülök, de szerettem volna, ha Fitos József megkapja a letöltendő büntetést. Szerintem csak ebből tanulna, lett volna ideje rágódni a négy fal között arról, amit tett. Megérdemelné, amiért annyi kellemetlenséget és anyagi kárt okozott, főleg úgy, hogy egyáltalán nem látom biztosítottnak, hogy ezt a pénzt visszakapom" – nyilatkozta Bencze Imre a Blikknek.

Veronai buszbaleset: az áldozatok hozzátartozóinak tízmilliós kártérítés járhathttp://www.life.hu/news/20170217-tobb-tizmillios-karterites-jarhat-a-veronai-aldozatok-hozzatartozoinak.htmlMint ismeretes, a veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét. Lapinformációk szerint az áldozatok hozzátartozói akár több tízmilliós kártérítést is kaphatnak, ha az olasz jog alapján perelnek. News--Időjárás: újabb riasztást adtak ki ónos eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20170216-idojaras-ujabb-riasztast-adtak-ki-onos-eso-varhato.htmlKöd és ónos eső nehezítheti meg országszerte pénteken a közlekedést. Riasztást adtak ki. News--Az utcán húzták ki egy hajléktalan rossz fogát: Videó!http://www.life.hu/news/20170216-fogoval-huztak-ki-egy-hajlektalan-rossz-fogat.htmlElképesztő videó látott napvilágot nemrég: a férfi egy fogó segítségével húzta ki a földön ücsörgő hajléktalan ember rothadó fogát. Hihetetlen! NewsOrigoÉlő közvetítésben lőtték hasba a terhes nőthttp://www.life.hu/news/20170216-elo-kozvetitesben-lottek-le-embereket-chicagoban.htmlFacebook live videóban közvetítették, ahogy hasba lőttek egy állapotos nőt, illetve fejen találtak egy kisfiút és egy férfit is. NewsThinkstockVeronai buszbaleset: feleségét és fiát is elveszítette András http://www.life.hu/news/20170216-veronai-buszbaleset-feleseget-es-fiat-is-elveszitette-andras-karatemester.htmlElőször és utoljára szólalt meg a veronai buszbaleset egyik túlélője, András. A férfi ma még úgy érzi, büntetés a sorstól, hogy ő életben maradt, ugyanis feleségét és fiát elveszítette a szörnyű éjszakán. News--Drotár Adrienn inkább mégsem lesz politikushttp://www.life.hu/news/20170215-drotar-adrienn-kilepett-a-partjabol.htmlDrotár Adriennt a Hajdúszoboszló Televízióban lement interjúja után rengeteg támadás érte, ezért úgy döntött, nem foglalkozik többé politikával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.