A mozgólépcsőn villantotta meg fenekét a nő – Csúnya baleset lett a vége

popsi baleset villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő és a barátja a mozgólépcső korlátján szerettek volna lejutni a bevásárlóközpont emeletéről, de nagyon csúnya dolog lett a vége.

A lány felfeküdt a mozgólépcső korlátjára, és még a popsiját is megvillantotta, miközben lefelé haladt. Egy barátja szintén azt gondolta, hogy ez jó poén, és követi a példát. Ő háttal feküdt volna fel a mozgó korlátra, de szinte azonnal leesett, több métert zuhanhatott.


A videót már több mint 200 ezren látták, a kommentelők pedig szétszedik a póruljárt fiút, amin nem is csodálkozunk.

Részletes beismerő vallomást tett a körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20170218-reszletes-beismero-vallomast-tett-a-terez-koruti-robbanto.htmlP. László beismerte tettét: ő robbantott a Teréz körúton 2016. szeptember 24-én. Erről a gyanúsított ügyvédje, Brunner Tamás tájékoztatta a Velvetet. Az ügyvéd további részletekkel nem szolgált. NewsOrigoKizárják a nyilvánosságot a Schumacher kontra Bunte magazin perrőlhttp://www.life.hu/news/20170218-kizarjak-a-nyilvanossagot-a-schumacher-perrol.htmlA Schumacher család beperelte a német Bunte magazint, amiért korábban azt állították, hogy Michael Schumacher újra tud járni. Az ügyet a héten tárgyalták. News--A gyűlölet tüze – Ilyen a savval leöntött iráni asszonyok arca (18+)http://www.life.hu/news/20170218-igy-neznek-ki-a-savval-leontott-irani-asszonyok-fotok.htmlCsalódott szerelmesek, elutasított udvarlók vagy felbosszantott családtagok választják bosszúállásképpen az erőszak egyik legkegyetlenebb formáját: savval öntik le szófogadatlan asszonyaikat, gyerekeiket. A következő fotósorozat lehetőséget ad az áldozatoknak arra, hogy "hallassák a hangjukat". NewsOrigoEzért tett vallomást P. László, a körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20170218-ezert-tett-vallomast-p-laszlo-a-koruti-robbanto.htmlHosszú hallgatás után P. László úgy döntött, hogy vallomást tesz. De mi az oka annak, hogy mégis beszélt a történtekről? NewsOrigoTársai verték halálra a 14 éves sportolóthttp://www.life.hu/news/20170217-14-eves-tinit-vertek-halalra-a-tarsai.htmlSzörnyű tragédia történt egy orosz, utánpótláskorú jégkorongcsapat életében: egy 14 éves fiút halálra vertek a társai. News--Társai verték halálra a 14 éves sportolóthttp://www.life.hu/news/20170217-14-eves-tinit-vertek-halalra-a-tarsai.htmlSzörnyű tragédia történt egy orosz, utánpótláskorú jégkorongcsapat életében: egy 14 éves fiút halálra vertek a társai. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.