Kizárják a nyilvánosságot a Schumacher kontra Bunte magazin perről

Forrás: DPPI media/Francois Flamand -
Bunte magazin Michael Schumacher per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Schumacher család beperelte a német Bunte magazint, amiért korábban azt állították, hogy Michael Schumacher újra tud járni. Az ügyet a héten tárgyalták.

Minden remény szertefoszlott, hogy az ügynek köszönhetően bármit is megtudhatunk a versenyző állapotáról. A bíró úgy határozott, hogy a sajtót kizárja a tárgyalásról:
"A nyilvánosságot kizárom a tárgyalásról. A páciens egészségi állapotáról van szó."

A nyilvánosságot kizárták a Schumacher család kontra Bunte magazin perről Forrás: DPPI media/Francois Flamand

Tanja May, a Bunte magazin főszerkesztője a héten tett vallomást. A vádak szerint nem volt elég körültekintő, amikor engedélyezte a cikk megjelenését. A magánélet megsértése miatt akár 31 millió forintos büntetése is számíthat.

A gyűlölet tüze – Ilyen a savval leöntött iráni asszonyok arca (18+)http://www.life.hu/news/20170218-igy-neznek-ki-a-savval-leontott-irani-asszonyok-fotok.htmlCsalódott szerelmesek, elutasított udvarlók vagy felbosszantott családtagok választják bosszúállásképpen az erőszak egyik legkegyetlenebb formáját: savval öntik le szófogadatlan asszonyaikat, gyerekeiket. A következő fotósorozat lehetőséget ad az áldozatoknak arra, hogy "hallassák a hangjukat". NewsOrigoEzért tett vallomást P. László, a körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20170218-ezert-tett-vallomast-p-laszlo-a-koruti-robbanto.htmlHosszú hallgatás után P. László úgy döntött, hogy vallomást tesz. De mi az oka annak, hogy mégis beszélt a történtekről? NewsTársai verték halálra a 14 éves sportolóthttp://www.life.hu/news/20170217-14-eves-tinit-vertek-halalra-a-tarsai.htmlSzörnyű tragédia történt egy orosz, utánpótláskorú jégkorongcsapat életében: egy 14 éves fiút halálra vertek a társai. NewsOrigoSzexuálisan zaklatta diákjait a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20170217-szexualis-zaklato-a-zongoratanarno.htmlA fiatal zongoratanárnő egész életében a gyerekek körül tevékenykedett. Zongoratanárként főleg autista gyermekeknek tartott órákat, és senki nem gondolta volna, hogy ilyen tettekre képes. NewsOrigoRendkívüli macska-örökbefogadó nap a Rexnélhttp://www.life.hu/news/20170217-rendkivuli-macska-orokbefogado-nap-a-rexnel.htmlA bújóstól a játékosig, a tornásztól a rövidtávfutóig mindenféle személyiségű macska várja gazdáját február 18-án, szombaton a Rex Alapítványnál. A Macskák Világnapja alkalmából szervezett rendkívüli örökbefogadó napon ideiglenes macskakávézó is nyílik a Rex Állatszigeten, az örökbefogadók pedig ajándékot kapnak új kedvencük mellé. News--1 év 6 hónap börtönre ítélték Fitos Józsefethttp://www.life.hu/news/20170217-fitos-jozsefnek-bortonbe-kell-vonulnia.htmlKétrendbeli csalás miatt kell felelnie Fitos József egykori focistának. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.