Ikreket szült a 64 éves nyugdíjas: Videó!

ikrek terhesség császármetszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő! Ez a nő világ legidősebb kismamáinak egyike, hiszen 64 éves korában adott életet két gyermekének. 

A nevét elhallgató spanyol nő a napokban életet adott ikreinek. Egy kislány és egy kisfiú született, akik császármetszéssel jöttek a világra. Az A M. I. A. monogramú idős hölgy már 2011-ben is gyermekvállalásra adta a fejét, ám akkor kisbabáját elvették tőle és nevelőotthonba adták.

Idős nő hozott világra egy egészséges ikerpárt
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Szerencsére mindkét baba makk egészséges, semmilyen betegség vagy elváltozás jele nem tapasztalható, ám azt még nem tudni, hogy az idős nő megtarthatja-e a gyermekeit, vagy ezúttal is otthonba kerülnek majd.

Egy helyi spanyol lap, a Diario de Burgos azt írta, hogy a nyugdíjas anyuka elszigetelten él, ápolatlan, koszos ruhákat visel és iskolázatlan. A korából adódóan természetes úton már nem képes a megtermékenyülésre, így Amerikába utazott, ahol orvosi segítséggel esett teherbe.

Azt azonban nem tudni, hogy ilyen nehéz anyagi körülmények között, ennyi idősen miért vállal valaki gyerekeket - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.