Megvagdosta magát a börtönben Bándy Kata gyilkosa, Péntek László

vágás Bándy Kata Péntek László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 évre ítélték el a férfit, aki brutálisan meggyilkolta Bándy Kata pszichológust. Péntek László sajtóértesülések szerint összeomlott a börtönben, öngyilkossággal fenyegetőzött és megvagdosta magát.

Bándy Kata gyilkosa életfogytig tartó börtönbüntetést kapott a brutális tettéért. Legkorábban 40 év múlva szabadulhat. Péntek László 2012 nyarán ölte meg a Pécsi Rendőr-főkapitányság fiatal pszichológusát, valamivel több mint egy évvel később ítélték el jogerősen a férfit. Sajtóértesülések szerint Péntek László összeomlott a börtönben, nem bírta tovább és megvagdosta magát, valamint öngyilkossággal fenyegetőzött.

Megvagdosta magát Bándy Kata gyilkosa Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Ugyan korábban arról szóltak a hírek, hogy felvágta az ereit, de kiderült, hogy nem okozott magának ilyen súlyos sérüléseket - írja a Bors. Péntek László élete nem volt veszélyben. Az esetet követően az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) vitték a férfit.

Verték a börtönben Bándy Kata gyilkosát

Rabtársai megverték a pécsi börtönben Bándy Kata gyilkosát, Péntek Lászlót. Édesanyja szerint fiának nagyon nehéz élete van odabent, ő az egyetlen támasza. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Meghalt Burger Barna fényképészhttp://www.life.hu/news/20170221-meghalt-burger-barna-fenykepesz.htmlBurger Barna keddre virradóra hunyt el, de már évek óta súlyos beteg volt. A fotóművész, akinek fényképeit New Yorkban, Frankfurtban, Berlinben és Lipcsében is kiállították 52 évesen távozott. News--Magyar is lehet a Németországban meggyilkolt férfihttp://www.life.hu/news/20170221-magyar-lehet-a-nemetorszagban-meggyilkolt-ferfi.htmlEgy fémdobozban találták meg az egyelőre ismeretlen férfi holttestét az Elba partján Németországban. Az biztos, hogy gyilkosság áldozata lett, de a származását egyelőre nem tudják, akár magyar is lehet. NewsOrigoMegszólalt a grazi buszbaleset sofőrjehttp://www.life.hu/news/20170221-megszolalt-a-grazi-buszbaleset-sofojre-megrazo-vallomas.html1983-ban egy magyar vállalati busz a szerpentinről a szakadékba zuhant Graz közelében. A buszvezető nem tudta megakadályozni a tragédiát, nem működött a fék...A férfi 33 évvel a szörnyű eset után sem tudta feldolgozni a történteket. Őszinte vallomás következik.... NewsThinkstockEmberi végtagokat találtak egy bebetonozott hordóbanhttp://www.life.hu/news/20170220-emberi-vegtagokat-talaltak-a-dunaban.htmlEgy bebetonozott hordót találtak a Dunában, amelyben emberi végtagok hevertek. NewsThinkstockKiskorú molesztálásával vádolnak egy férfit http://www.life.hu/news/20170220-kiskoru-szexualis-zaklatasaval-vadolnak-egy-ferfit.htmlA férfit szexuális erőszak és kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt ítélték el, de nem lett jogerős a büntetése. News--Megkínoztak, felakasztottak egy fogyatékos fiúthttp://www.life.hu/news/20170220-halalosan-megkinoztak-egy-fogyatekos-fiatalt.htmlA két huszonéves elkövető videóra rögzítette, ahogy megkínoztak, majd meggyilkoltak egy fogyatékos férfit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.