Így edzi péniszét a vastökű kungfu-mester: Videó!

hímvessző kungfu kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lojang-ból származó kínai férfi már 10 éve gyakorolja a péniszerősítő eljárást, melynek keretein belül tégladarabokkal és gerendával sújt le önmaga hímvesszőjére.

A mester akkora sikereket ért el ezzel, hogy már tanítványai is vannak, akikkel közösen edzenek.

Nem meglepő módon sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon ennek mi értelme van? A férfi azonban elárulta, hogy ezzel a technikával orvosolható különféle merevedési probléma, és a korai magömlés is.

A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Emberi végtagokat találtak egy bebetonozott hordóbanhttp://www.life.hu/news/20170220-emberi-vegtagokat-talaltak-a-dunaban.htmlEgy bebetonozott hordót találtak a Dunában, amelyben emberi végtagok hevertek. NewsThinkstockIkreket szült a 64 éves nyugdíjas: Videó!http://www.life.hu/news/20170220-64-eves-kismama-szult-ket-gyermeket.htmlElképesztő! Ez a nő világ legidősebb kismamáinak egyike, hiszen 64 éves korában adott életet két gyermekének. News--Kiskorú molesztálásával vádolnak egy férfit http://www.life.hu/news/20170220-kiskoru-szexualis-zaklatasaval-vadolnak-egy-ferfit.htmlA férfit szexuális erőszak és kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt ítélték el, de nem lett jogerős a büntetése. News--Megkínoztak, felakasztottak egy fogyatékos fiúthttp://www.life.hu/news/20170220-halalosan-megkinoztak-egy-fogyatekos-fiatalt.htmlA két huszonéves elkövető videóra rögzítette, ahogy megkínoztak, majd meggyilkoltak egy fogyatékos férfit. News--Elhunyt a lengyel Greta Garbo, Danuta Szaflarskahttp://www.life.hu/news/20170220-meghalt-danuta-szaflarska-102-eves-volt.htmlA híres lengyel művésznőt 102. születésnapja után nem sokkal érte a halál.News--Viharos széllel és záporokkal jön a tavasz: Íme a hét időjárása!http://www.life.hu/news/20170220-idojaras-elorejelzes-jon-a-tavasz.htmlVáltozékony idő várható a héten, napsütésre, 15 fok körüli melegre, de többször esőre, erős szélre is számítani kell. Ez derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.