Úgy néz ki a férfi a körözési fotóján, mint egy mesefigura - Fotó!

Forrás: Youtube, Gwent Police -
Simpson család fotó körözés vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen vicces körözési fotót már rég nem láttunk: a szóban forgó személy ugyanis több mesehősre is hasonlít. Ezen nevet most az internet!

A harmincéves Lewis Maxwell-lel egyre többen szeretnének kapcsolatba kerülni, ugyanis a körözési fotója miatt híressé vált férfi megjelenésében sokan valamilyen mesefigurát vélnek felfedezni.

A férfit bírósági határozat megszegése miatt körözik, de azt pontosan nem tudni, hogy mit követett el. Bár a közvéleményt ez most kevésbé érdekli, mindenki azt próbálja eldönteni, hogy melyik mesehősre hasonlít a legjobban.

Lewis Maxwell és Sideshow Bob Forrás: Youtube, Gwent Police

Egyesek szerint kiköpött mása a Simpson család Sideshow Bobjának, mások pedig biztosan állítják, hogy úgy fest, mint Beaker a Muppet Show-ból. Arra is sokan voksoltak, hogy leginkább Bertre hasonlít a Szezám utcából.

Természetesen közös nevező és megegyezés nem született, de akármelyik szereplőhöz is hasonlítjuk, a végeredmény minden tekintetben vicces. A walesi hatóságok keresik a férfit, aki nem fog tudni sokáig elbújni, ha ilyen tempóban terjed a fotója a neten – írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.