Szexszünetet vezetne be a politikus

Forrás: Thinkstock -
munkahely szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd politikus korábban soha nem hallott ötlettel rukkolt elő: szexpihenőt adna minden dolgozónak.

Per-Erik Muskos svéd politikus egy különleges ötlettel állt elő, ugyanis úgy gondolja, hogy manapság a párok nem töltenek együtt elegendő időt. Ennek orvoslására kimenőt adna mindenkinek munkaidőben, hogy kedvesükkel találkozzanak és szexeljenek.

Véleménye szerint a szex még az egészségnek is jót tesz, így a 42 éves politikus szerint ez a szabály minden tekintetben egy jó ötlet lenne.

Szexre buzdítaná az embereket a svéd politikus
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az sem egy elhanyagolható szempont, hogy a szeretkezéssel töltött időért még fizetést is adna, vagyis nem kellene azon senkinek aggódnia, hogy hó végén kevesebb pénzzel térnek majd haza azért, mert munkaidőben szexeltek – írta meg a Breitbart.

Készült egy felmérés, amely bemutatja, hogy Európában mely ország népessége tölti a legkevesebb időt munkával éves szinten: a finnek és a franciák után a svédek következnek 1685 órával évente, amit a németek követnek 1847 órával, míg a britek 1900 órát dolgoztak 2015-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.