bűntény halál Miskolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vették a miskolci rendőrök azt a férfit, aki olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást G. Tibor 53 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. február 24-én virradóra Miskolcon, a Kiserenyő-völgyben egy vita során olyan súlyosan bántalmazta 51 éves barátnőjét, hogy a nő belehalt sérüléseibe.

A nyomozók azonosították, majd 2017. február 24-én a kora délutáni órákban az elfogatóparancs kiadása után egy órával elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható G. Tibort – írja a Police.hu.

Szörnyű titkot fedett fel az eltűnt magyar fiatal, Nesztler Natália Facebook-fotójahttp://www.life.hu/news/20170225-szornyu-titkot-fedett-fel-az-eltunt-nesztler-natalia-facebook-fotoja.htmlNagy erőkkel keresi a rendőrség a 17 éves Nesztler Natáliát, aki január 21-én tűnt el egy komáromi gyerekotthonból. NewsOrigoPostaládát erőszakolt meg a perverz postáshttp://www.life.hu/news/20170225-postaladat-eroszakolt-meg-a-perverz-ir-postas.htmlAz 52 éves ír férfit egy biztonsági kamera buktatta le, el is bocsátották. NewsThinkstockMeztelen férfi sétálgatott Veszprém belvárosábanhttp://www.life.hu/news/20170225-meztelen-ferfi-setalgatott-veszpremben.htmlA harminc év körüli férfit a hideg sem zavarta, ruhátlanul járkált a veszprémi belvárosban. News--Elítélték a román orvost, aki Nyíregyházán gyilkolthttp://www.life.hu/news/20170225-eliteltek-a-roman-orvost-aki-nyiregyhazan-gyilkolt.htmlA férfit a napokban első fokon elítélte a kolozsvári bíróság. Három év négy hónap börtönbüntetést kapott fegyvercsempészet és tiltott fegyverviselés miatt. Ameddig ezt le nem üli, nem is adják ki Magyarországnak. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoÁron alul kelt el az apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnthttp://www.life.hu/news/20170224-aron-alul-kelt-el-az-apartman-ahonnan-madeleine-mccann-eltunt.htmlNagy titokban gazdát cserélt az a portugál apartman, ahonnan Madeleine McCann eltűnt. A hírek szerint a kikiáltott ár feléért vitték el, és egy brit özvegy kezébe került. Félnek, hogy turistalátványosság lesz a házból. News--Zacher Gábor kiállt a lúgos támadás áldozata melletthttp://www.life.hu/news/20170224-zacher-gabor-kiallt-a-lugos-tamadas-sertettje-mellett.htmlTovább folytatódik a borzalmas eset boncolgatása, szakértőket hallgattak meg egészségügyi szempontból szemlélve az esetet. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.