Elhunyt a Trónok harca harcos északi óriását alakító Neil Fingleton

Neil Fingleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neil Fingleton kosárlabdázóból lett színész. Többek között a Trónok harca harcos északi óriását, Óriás Maget alakította. Csupán 36 éves volt. 

A 231 centiméter magas színész - aki a legmagasabb brit is volt - szívelégtelenségben hunyt el. Kosárlabdázóként kezdte, majd filmszerepeket is kapott, például a Halászkirály legendájában és a Doctor Who-ban, valamint legutóbb a Trónok harca népszerű televíziós sorozatban.

Szeles lesz a jövő hét, de csaknem 20 fokos meleg is lehethttp://www.life.hu/news/20170226-szeles-lesz-a-jovo-het-de-csaknem-20-fokos-meleg-is-lehet-1.htmlTöbbször erős, viharos lesz a szél a jövő héten. A hét közepén, a naptári tavasz kezdetén egy hidegfront miatt lehűlésre kell készülni, de a hétvégére ismét melegszik a levegő, néhol csaknem 20 Celsius-fok lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.News--Egy budapesti óvoda előtt mutogatta magát a férfihttp://www.life.hu/news/20170226-egy-budapesti-ovoda-elott-mutogatta-magat-antal-zoltan.htmlSzeméremsértés miatt keresi a rendőrség a 30 éves budapesti Antal Zoltánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2017. február 22-én 14 óra 20 perckor Budapesten, egy XXII. kerületi óvoda előtt mutogatta magát. A férfi jelenleg szökésben van, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene. NewsThinkstockSzörnyű titkot fedett fel az eltűnt magyar fiatal, Nesztler Natália Facebook-fotójahttp://www.life.hu/news/20170225-szornyu-titkot-fedett-fel-az-eltunt-nesztler-natalia-facebook-fotoja.htmlNagy erőkkel keresi a rendőrség a 17 éves Nesztler Natáliát, aki január 21-én tűnt el egy komáromi gyerekotthonból. NewsOrigo82 éves nőbe szeretett bele a 28 éves férfihttp://www.life.hu/news/20170225-82-eves-nobe-szeretett-bele-a-28-eves-ferfi-felesegul-vette.htmlEgy téves telefonhívásnak köszönheti 82 éves feleségét a 28 éves Sofian Loho Dandel, indonéz autószerelő.NewsMeztelen férfi sétálgatott Veszprém belvárosábanhttp://www.life.hu/news/20170225-meztelen-ferfi-setalgatott-veszpremben.htmlA harminc év körüli férfit a hideg sem zavarta, ruhátlanul járkált a veszprémi belvárosban. News--Zacher Gábor kiállt a lúgos támadás áldozata melletthttp://www.life.hu/news/20170224-zacher-gabor-kiallt-a-lugos-tamadas-sertettje-mellett.htmlTovább folytatódik a borzalmas eset boncolgatása, szakértőket hallgattak meg egészségügyi szempontból szemlélve az esetet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.