Hankó Szintia fiatalkorú tolvajt keresi a rendőrség

Forrás: Police.hu -
tolvaj rendőrség Hankó Szintia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmincéves társával együtt rabolt ki egy boltot a 16 éves Hankó Szintia, ezért keresi a rendőrség. Elfogatóparancs van érvényben ellene.

Fiatalkorú tolvajt köröz a rendőrség, a 16 éves Hankó Szintiát. A fiatal lány a 30 éves Sz. Tímeával rabolt ki egy boltot, utóbbit már elkaptak a hatóságok más bűncselekmények miatt, de Szintiát még keresik. A két nő még február 5-én rabolta ki aVIII. kerületi Diószeghy Sámuel utcában található élelmiszerüzletet.

Őt keresi a rendőrség Forrás: Police.hu

Először megfenyegették az eladót, de miután az nem volt hajlandó átadni a kassza tartalmát, ezért alkoholos italokat, chipseket, és üdítőitalokat vettek magukhoz, majd távoztak az üzletből. A fiatal elkövetőt eddig a rendőrségnek nem sikerült megtalálniuk, ezért a lakosság segítségét kérik. Szintia 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Hosszú, sötétbarna haja és sötétbarna szeme van. A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a körözött személy jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06 (1) 477 3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.