Használt óvszert próbált felfújni egy gyerek

óvszer gyermek kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy általános iskolás gyermek került kórházba, miután egy játszótéren talált használt óvszert próbált felfújni.

Kórházba került az a walesi kisgyerek, aki összetévesztett egy használt óvszert egy lufival, és megpróbálta felfújni. Az iskola udvarán talált szerelmi kellék miatt a gyermek családja külön felháborodott, hiszen véleményük szerint egy általános iskola közelében semmi keresnivalója egy használt óvszernek.

ILLUSZTRÁCIÓ Forrás: Thinkstock

A kicsit elővigyázatosságból kórházba szállították, és kivizsgálták különféle fertőzésekre, de szerencsére semmit nem találtak. Az iskola azonnal elrendelte a terület átvizsgálását, és ígéretet tett, hogy a továbbiakban fokozottan fognak figyelni az udvar tisztaságára.

Továbbá arra kérik a tanulókat és a dolgozókat, hogy jelentsék az igazgatóságnak, ha bármilyen furcsa eseményt észlelnek a szünetekben: így szeretnék megakadályozni, hogy később hasonló eset történhessen – írta meg a Mirror.

Spermatolvajok erőszakoltak meg egy tanárt

A gyanútlan férfi elfogadta a felajánlást, beszállt a kocsiba, ám a sofőr egy idő után letért az eredeti útvonalról, de azt állították, csak azért, mert még felszednek valakit. A kietlen útszakaszon egyszer csak megállt az autó, majd arra kényszerítették a tanárt, hogy igyon meg egy ismeretlen folyadékot. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.