Azt hitte nyert a lottón, hatalmas adósságba verte magát egy nő

lottó adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1,2 millió forintnak megfelelő adósságot halmozott fel egy 39 éves vietnami nő. Azt hitte, megütötte a főnyereményt, ezért őrült költekezésbe kezdett. Nem kellett volna.

A 39 éves vietnami nő csak akkor tudta meg, mekkorát tévedt, amikor megpróbálta beváltani a nyereményét, ami mintegy 180 millió forintnak megfelelő dong lett volna. Kiderült, hogy félrenézte a számokat, és nem nyert. "Én kértem, hogy ellenőrizze le a számokat, hogy tényleg nyert-e, de nem hallgatott rám" - nyilatkozta a nő anyja.

A helyi sajtó egyébként arról számolt be, hogy a nő adományokra költötte a hitelre felvett pénzt, a környéken élő szegény családoknak vásárolt élelmiszereket, majd hatalmas bulit szervezett.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Használt óvszert próbált felfújni egy gyerekhttp://www.life.hu/news/20170303-korhazba-kerult-a-gyerek-aki-egy-hasznalt-ovszert-probalt-felfujni.htmlEgy általános iskolás gyermek került kórházba, miután egy játszótéren talált használt óvszert próbált felfújni. News--Lehet, hogy emberi mulasztás okozta a veronai buszbalesetet?http://www.life.hu/news/20170303-emberi-mulasztas-allhat-a-veronai-buszbaleset-hattereben.htmlAz olasz hatóságok vizsgálatai szerint a sofőr mulasztása okozta a tragikus balesetet. News--Lassan döntés születik a lúggal leöntött Erika ügyébenhttp://www.life.hu/news/20170303-dontes-szuletik-a-luggal-leontott-no-ugyeben.htmlHamarosan kiderül, mi az ítélet a lúggal leöntött Erika és a vádlott orvos bírósági ügyében. News--Kártérítést ítéltek meg az ártatlanul elbocsátott tanárnőnekhttp://www.life.hu/news/20170302-artatlanul-bocsatottak-el-egy-csongradi-tanarnot.htmlLassan két évvel ezelőtt történt az eset, melynek következtében ártatlanul veszítette el az állását Borisné Erzsébet, matematika és technika szakos tanár. NewsThinkstockElraboltak és bedrogoztak egy ártatlan tanárt http://www.life.hu/news/20170303-nok-eroszakoltak-meg-egy-tanart.htmlNégy nő támadott meg egy ártatlan férfit, azért, hogy megszerezzék a spermáját... News--Videón a város fölött átrepülő tüzes ufóhttp://www.life.hu/news/20170301-videon-a-varos-folott-atrepulo-tuzes-ufo.htmlHatalmas tűzcsóva jelent meg az égen a tasmaniai Sorell városa fölött. Rengetegen látták, le is filmezték a jelenséget. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.