Teréz körúti robbantás vádemelés P. László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részletes beismerő vallomást tett P. László, de még folytatják a kihallgatását, mivel sok a nyitott kérdés. Ezért sem lehet pontosan tudni, hogy mikor történik meg a vádemelés, de a robbantó ügyvédje szerint nyár elején lehet legkorábban.

A Teréz körúti robbantással gyanúsított P. Lászlót nem sokkal a merénylet után elfogták, de hónapokig nem nyilatkozott. Később azt üzente, hogy csak a sajtó nyilvánossága előtt hajlandó beszélni, ezért is lepett meg mindenkit, amikor váratlanul beismerő vallomást tett. Azonban még sok nyitott kérdésre kell választ adni, ráadásul a nyomozás is biztosan aprólékos lesz, mivel Magyarországon még nem történt ilyen bűncselekmény.

Nyár elején emelhetnek vádat Forrás: TV2

Még legalább 3-4 egész napos kihallgatás vár P. Lászlóra, mivel még számtalan részlet vár tisztázásra. Az például továbbra is rejtély, hogy mi volt a robbantó indítéka. Tehát a miértre még mindig nincsen válasz - írja az ATV. Bunner Tamás szerint mindent figyelembevébe a vádemelés eltarthat nyár elejéig.

Tinilányt erőszakolt meg egy focista Pest megyében http://www.life.hu/news/20170308-keresik-a-focistat-aki-egy-fiatal-not-eroszakolt-meg.htmlA Pest megyei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az elkövető felkutatásához, aki egy 18. életévét be nem töltött fiatallal szemben követett el nemi erőszakot. NewsOrigo1,37 milliárd email-cím szivárgott kihttp://www.life.hu/news/20170308-1-37-milliard-email-cim-szivargott-ki-a-vilag-egyik-legnagyobb-spamkuldo-tarsasagatol.htmlA világ egyik legnagyobb spamküldő társaságától egy hibás biztonsági mentésnek köszönhetően1,37 milliárd email-cím szivárgott ki. News--Meghalt Hajba Antal, világbajnok kenusunkhttp://www.life.hu/news/20170307-meghalt-hajba-antal-vilagbajnok-kenus.htmlHosszan tartó betegség után hunyt el Hajba Antal világbajnok kenus és a sportág mesteredzője. 79 évesen, vasárnap reggel adta fel a küzdelmet a súlyos kórral szemben. NewsThinkstock8 km-t gyalogolt -24 fokban a négyéves kislány - A nagymamáján akart segítenihttp://www.life.hu/news/20170306-8-km-t-gyalogolt-24-fokban-a-negyeves-kislany-hogy-segitsen-a-nagymamajan.htmlEttől szomorúbb ma már biztosan nem lesz: Szaglana Szalcsak, a négyéves szibériai kislány a nagymamájának akart segítséget hívni, dacolva a zord időjárással, a farkasokkal és a mély hóval. NewsOrigoA fizikus szerint nem létezhetnek szellemekhttp://www.life.hu/news/20170306-egy-tudomanyos-magyarazat-szerint-nem-leteznek-szellemek.htmlEgy elméleti fizikus rakott pontot a kísértetek témájának végére. Rengetegen állítják, hogy láttak, érzékeltek már kísértetet az életük során, de Brian Cox most felfedte az igazságot. NewsThinkstockTransznemű magyar nőt aláztak meg egy reptérenhttp://www.life.hu/news/20170306-megalaztak-egy-magyar-transznemmu-not-dubajban.htmlA fiatal nőt feltartóztatták a reptéren, és gúnyt űztek belőle, pedig csak várost nézni szeretett volna, amíg a csatlakozó repülőre várt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.