Elhunyt a Real Madrid egykori hátvédje, Juan Carlos Tourino

halál Real Madrid Juan Carlos Tourino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
72 évesen távozott az élők sorából Juan Carlos Tourino, aki egykor a Real Madrid hátvédje volt. Hasnyálmirigy-gyulladás vezetett a halálához.

A futballszurkolók és játékosok ismét egy legendától búcsúznak, elhunyt Juan Carlos Tourino. A focista spanyol szülők gyermekeként Buenos Airesben látta meg a napvilágot 1944-ben. A tehetséges játékos egykor a Real Madrid hátvédje volt, 1970 és 1976 között volt a csapat tagja.

Elhunyt a Real Madrid egykori hátvédje - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezalatt 134 mérkőzésen lépett pályára, három bajnoki címet sikerült szereznie, kétszer pedig a Király-kupát is megnyerte. A Real Madrid után először Kolumbiába ment, majd visszaért Buenos Airesbe, a szülőhazájába. Végül Spanyolországban edzősködött az 1980-as évek közepén. Juan Carlos Tourino szerdára virradó éjjel halt meg 72 évesen, hasnyálmirigy-gyulladásban – írja a Marca.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.