Ilyen kövér kutyát még sosem láttunk - VIDEÓ

kutya elhízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pearl nevű amerikai kutyus rettenetes állapotba került: a terrier közel 40 kilósra hízott, már a fejét sem tudta elforítani.

Mikor az állatorvosok meglátták, elborzadtak, mert ennyire elhízott kutyát még sosem láttak. Pearl olyan állapotban volt már, hogy a szíve bármelyik pillanatban megállhatott volna.


Az állatot szerencsére meg tudták menteni, megmentője nagyon odafigyelt rá, speciális módszerekkel edzette. Két év tornáztatás után a kutyus már csak 16 kilót nyom. "Alakja" még nem tökéletes, de továbbra is dolgoznak azon, hogy a fitt kutyák közé tartozhasson.

Tinderezett a nő, ezért a féltékeny pasija lenyomta a torkán a telefonthttp://www.life.hu/news/20170311-tinderezett-a-no-ezert-a-feltekeny-pasija-lenyomta-a-torkan-a-telefont.htmlA 37 éves Dean Gale féltékenységében rátámadt barátnőjére, mert az Tinderezett. Szór szerint lenyomta a nő torkán a telefont. Az áldozat kórházba került, csúnyán felszakadt a szája.News--Elképesztő! Pedofil bűnöző jutott be az X-Factor elődöntöjébehttp://www.life.hu/news/20170311-pedofil-bunozo-jutott-be-az-x-factor-elodontojebe.htmlEgy kislány megerőszakolása miatt keresték, közben pedig beénekelte magát az X-Factor elődöntőjébe a pedofil férfi. News--Németh Lajos szerint még visszatámad a tél http://www.life.hu/news/20170310-nemeth-lajos-szerint-meg-nem-ert-veget-a-tel.htmlA híres meteorológus felvázolta, hogy nagyjából mire számíthatunk: nem túl jók a kilátások. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÜrülékkel borított drogtanyán élt 4 kisgyerekhttp://www.life.hu/news/20170310-urulekkel-boritott-drogtanyan-talaltak-negy-gyermeket.htmlHátborzongató hír látott napvilágot: 4 gyermeket találtak meg olyan körülmények között, amelyeket még a legádázabb ellenségeinknek sem kívánnánk. NewsThinkstockGyászol a sportvilág! Elhunyt a Forma-1 legendás világbajnoka, John Surteeshttp://www.life.hu/news/20170310-meghalt-john-surtees-83-evet-elt.htmlNyolcvanhárom évesen meghalt John Surtees, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, illetve a Forma-1-ben is felért a csúcsra. News--9 év börtönre ítélték a lúgos támadó orvost http://www.life.hu/news/20170310-hosszu-evekig-lesz-bortonben-a-lugos-tamado.htmlA 2013-ban történt ügy a mai nappal véget ért. Megszületett az ítélet, mely szerint B. Krisztián 9 évet fog börtönben tölteni. Az ítélet jogerős. News



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.