Öngyilkos lett a nő, miután megtudta: nyolcadik gyermekével terhes

Forrás: Facebook -
édesanya depresszió öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves nő akkor vetett véget az életének, amikor megtudta, hogy nyolcadik gyermekét várja. Az eset mindenkit megdöbbentett, nem volt látható jele az édesanya lelki vívódásának. 

Carla Murtagh hét gyermek édesanyjaként élt Birminghamben. A környezetük szerint úgy tűnt, hogy a férjével és a gyerekekkel boldog családot alkotnak. Legkisebb gyermekük 14 hónapos kisbaba, a legidősebb pedig 15 éves kamasz már.

Carla 2016 augusztusában ismét teherbe esett, de akkor a férjével úgy döntöttek, nem tartják meg a magzatot, hiszen a hét gyermek felnevelése is elegendő feladat a számukra. Kértek időpontot a terhesség megszakítására, ám a nő az utolsó pillanatban megváltoztatta a döntését: mégsem akarta elvetetni a kisbabát.

Így nézett ki az egykor boldog édesanya Forrás: Facebook

Ám a napokban tragédia történt: az édesapa vásárolni indult, míg a 34 éves asszony főzött. Mikor a férj hazatért, a nő felment a hálószobába, mert állítása szerint nem érezte jól magát. A kedvese kicsivel később utánament, de akkor már csak a 25 hetes Carla holttestét találta, a nő ugyanis felakasztotta magát.

A férj azonnal mentőt hívott, de már hiába. Nem tudtak segíteni az asszonyon, és hiába végeztek rajta sürgősségi császármetszést, már a kicsit sem tudták megmenteni.

A boncolási eredmények marihuána- és alkoholfogyasztást is kimutattak, ráadásul Carla antidepresszánsra ivott. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy az asszony öngyilkosságot követett el – írta meg a Daily Mail.

A helyi sajtóban hatalmas visszhangot kapott a történet, a pár közös Facebook-oldalán is rengeteg komment érkezik. Sokan együttéreznek a férfival, de olyan is akad, aki komolyan bírálja a családot.

Szívszorító: kilencéves kislányáért adta életét a hős apa

A manchesteri Paul John megmentette kilencéves kislánya életét: ellökte gyermekét a közeledő autó elől, így azonban őt ütötték el. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.