20 fok feletti hőmérséklet várható a következő napokban

Forrás: Thinkstock -
tavasz meteorológiai tavasz napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, végre megérkezik az igazi tavasz, és elbúcsúzhatunk a hideg napoktól. 

A tegnapi nappal beköszöntött a meteorológiai tavasz, ennek jótékony hatását pedig már a közeljövőben is érzékelhetjük.

A következő néhány napban ugyanis 20 fok feletti csúcshőmérsékletre számíthatunk: Kedden elkezd felszakadozni a felhőzet és helyébe több órás napsütés érkezik. Esőre, záporra kicsi az esély, de a szél helyenként felélénkülhet.

Végre megérkezett az áhitott tavaszi időjárás
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A szerdai napon több helyen előfordulhat csapadék, felhős-napos időszakok váltogatják majd egymást, de ettől függetlenül 18-22 fokos nappali maximumra készülhetünk.

Csütörtökön pedig szép lassan eltűnnek a gomolyfelhők, és igazi szikrázó napsütésben lehet részünk, 19-23 fokos nappali csúccsal. Pénteken az előzőekhez hasonló kellemes, napos idő ígérkezik, 21-22 fok körüli hőmérséklettel - írta meg a Köpönyeg.hu

Tavasz van! Fotósorozat a természet igazi meglepetéseiről

A meteorológiai tavasz örömére egy fantasztikus fotósorozattal készültünk. Láttál már madárra, emberre, koponyára vagy majomra hasonlító virágokat? Most megnézheted őket!

Megszólalt Bene Krisztián, a lúgos támadóként emlegetett orvoshttp://www.life.hu/news/20170321-megszolalt-bene-krisztian-a-lugos-tamadokent-emlegetett-orvos.htmlBene Krisztián bűnösségét kimondta a bíróság másodfokon is, 9 évet kapott a lúgos támadóként emlegetett orvos. A barátnője ellen elkövetett brutális támadásban mindkétszer bűnösnek találta a bíróság, ő mégis fontosnak tartotta, hogy megszólaljon: az ártatlanságát bizonygatta. NewsFotó: Mudra László - OrigoHárom jármű ütközött az M7-esen - Az egyik súlyos sérült VV Leóhttp://www.life.hu/news/20170320-harom-jarmu-utkozott-az-m7-esen-az-egyik-sulyos-serult-vv-leo.htmlNégyen sérültek meg az M7-es autópályán Tárnok közelében hétfő este, amikor három gépjármű ütközött - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.News--Norvégia a legboldogabb ország a világonhttp://www.life.hu/news/20170320-norvegia-a-legboldogabb-orszag-a-vilagon-kutatas.htmlNorvégia a legboldogabb ország a világon, az amerikaiak szomorúbbak lettek, és a boldogság nem csak a pénzen múlik - ez derült ki a világ országait rangsoroló idei tanulmányból. Magyarország a 75. helyen szerepel a listán, tavaly a 91. helyen végzett a felmérésben. NewsOrigoÖngyilkos lett a nő, miután megtudta: nyolcadik gyermekével terheshttp://www.life.hu/news/20170320-ongyilkos-lett-a-hetgyermekes-edesanya.htmlA 34 éves nő akkor vetett véget az életének, amikor megtudta, hogy nyolcadik gyermekét várja. Az eset mindenkit megdöbbentett, nem volt látható jele az édesanya lelki vívódásának. NewsOrigoMegszólalt az elhunyt kajakos, Janza Richárd barátnőjehttp://www.life.hu/news/20170320-janza-richard-az-elhunyt-kajakos-baratnoje-megszolalt.htmlSzörnyű balesetben hunyt el Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakozó. Barátnője elárulta, együtt tervezték az életüket, és azon lesz, hogy valóra váltsa a fiú álmait. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.