Megszólalt a Szentendrei úti baleset egyik áldozatának édesapja

Forrás: Thinkstock -
baleset Szentendrei út apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat hajnalban két autó ütközött össze Budapesten a Szentendrei úton, a vétlen autóban utazó két fiatal az életét vesztette. Ricsitől és Bálinttól könnyezve búcsúztak ismerőseik, szüleik, míg a vétkes sofőrt letartóztatták.

A piros lámpánál állt Ricsi és Bálint szombat hajnalban a Szentendrei úton, amikor hátulról beléjük csapódott egy autó. A két fiatal a helyszínen életét vesztette, míg a vétkes sofőr kórházba került. Ricsi ifjúsági világbajnok kajakozóról közben kiderült, hogy Janza Kata színésznő unokaöccse, barátnője pedig úgy nyilatkozott róla, hogy nagyon jólelkű ember volt.

A Szentendrei úti balesetben elhunyt Bálintot egykori középiskolájában búcsúztatták - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Bálinttól egykori középiskolájában vettek búcsút, édesapja is mondott pár szót könnyeivel küszködve a fiáról.

Édesanyjával az utolsó percig bíztunk abban, hogy nem történhet meg a borzalom"

idézi az apa szavait a Bors
"Fél évvel ezelőtt Á.-t egyik éjszaka a pszichiátriára szállították. Öngyilkos akart lenni, és megpróbálta felvágni az ereit, ám a segítség időben érkezett"mondta a Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.