Időjárás: vasárnap a tavaszi meleget váltja a hideg és az eső

Forrás: Thinkstock -
eső hideg időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos nem tart örökké a kellemes, tavaszi idő, ugyanis a hét végére megérkezik a hidegfront. Vasárnap már zápor, eső és lehűlés várható.

Szerdán is előfordulhat zápor, zivatar főleg északnyugaton, ahol a felhőzet is megnövekszik. Az ország többi részén azonban napsütés várható, 20 és 23 fok között alakul a csúcsérték. A csütörtök is napsütéssel kezdődik, de később megnövekszik a gomolyfelhő, nyárias záporok, zivatarok előfordulhatnak. Északon lesz hűvösebb, 14-19 fok, máshol azonban 20-23 fokot mérhetünk.

Sajnos jön a lehűlés Forrás: Thinkstock

A péntek örömteli lesz, mert ragyogó napsütés várható, és csupán kicsi esélye van a csapadéknak. Valamivel azonban hűvösebb lesz, mint az előző napokban: 14-21 fokos maximumot mérhetünk. Szombaton már változóan felhős időre kell számítanunk, még zápor is előfordulhat, és lehűl az idő: csupán 15 fokot mérhetünk. Vasárnap jön az igazi feketeleves. Erősen felhős lesz az ég, eső és zápor is előfordulhat. Az ÉK-i szél megerősödése miatt még hűvösebb lesz a levegő: 15 fok alatt marad a csúcsérték - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.