Mérges kígyó mellett pózol a kislány: Fotó!

Forrás: Instagram/Bianca Dickinson -
kígyó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál édesanya elhatározta, hogy képet készít a kétéves kislányáról, Mollyról a házuk közelében. Ám a fotózkodás majdnem rémálommá vált.

Ugyanis az anya, Bianca Dickinson nem vette észre, hogy a gyermek lába mellett néhány méterre egy mérgeskígyó lapult meg, csak amikor már mellé állította, hogy lekattintsa az aranyos pillanatot. Arra lett figyelmes, hogy valami megmozdult Molly mellett, de először azt hitte csak a szél játéka mozgatja az aljnövényzetet.

Íme a fotó, amiből nagy baj is lehetett volna Forrás: Instagram/Bianca Dickinson

Jobban megnézve azonban feltűnt, hogy egy mérges kígyóval állnak szemben, és ekkor elképesztően megrémült. Mozdulni, szólni sem mert, ami egy helyes cselekedet volt, mert így a kislány sem ijedt meg, ennek köszönhetően pedig a hüllő sem lendült támadásba.

Később kiderítették, hogy valószínűleg egy textilmintás barnakígyó volt a helyszínen, ami Ausztrália egyik legveszélyesebb kígyófaja.

Egy férfi holttestét vágták ki egy kígyóból

Megdöbbentő esetre derült fény Indonéziában. Egy 25 éves férfinak veszett nyoma, akit végül egy piton testében találtak meg. Olvass tovább itt...

Repülőgép ütött el két szelfiző tinit - Meghaltak! http://www.life.hu/news/20170329-szelfizes-kozben-nem-vettek-eszre-a-repulot-meghaltak.htmlKét mexikói lány hunyt el, akik szelfizés közben nem vették észre a feléjük közeledő repülőt. News--Egy szerzetes szellemét látták felbukkanni: Videó! http://www.life.hu/news/20170329-egy-kozismert-szerzetes-szellemet-lattak.htmlForgatás közben látták meg a kísértetet, amiről azt is tudni vélik, hogy régen kihez tartozott. NewsThinkstockEgy férfi holttestét vágták ki egy kígyóból http://www.life.hu/news/20170329-emberi-holttestet-szedtek-ki-egy-kigyobol.htmlMegdöbbentő esetre derült fény Indonéziában. Egy 25 éves férfinak veszett nyoma, akit végül egy piton testében találtak meg. News--Előzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, a lúggal támadó orvoshttp://www.life.hu/news/20170329-elozetes-letartoztatasba-kerult-bene-krisztian.htmlElőzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, az orvos, aki a vád szerint brutális támadást követett el: lúggal öntötte le nemi szervét. NewsFotó: Mudra László - OrigoVeronai buszbaleset: állítják, alvászavarral küzdött a sofőrhttp://www.life.hu/news/20170329-veronai-baleset-alvaszavara-volt-a-sofornek.htmlA tragikus veronai buszbaleset után a gyászoló szülőknek még egy érthetetlen hírrel kell megküzdeniük. Kiderült, hogy a sofőr alvászavarral küzdhetett. News--Állást kínál II. Erzsébet - Évi 8 milliót lehet keresnihttp://www.life.hu/news/20170328-nyitott-poziciot-hirdet-erzsebet-kiralyno.htmlPárnákat és függönyöket kell tisztítani a Buckhingam Palotában. Évente 8 millió forintos fizetésért cserébe. Te vállalnád? News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.