A Facebook-falán értesült a lánya haláláról egy nő

Forrás: Facebook -
Karambol halál facebook baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset látott napvilágot a közelmúltban: egy nő a közösségi oldalát böngészve tudta meg, hogy a 21 éves lánya halott. 

Brogan Warren egy fesztiválon vett részt a barátaival, ahonnan már soha többé nem tért vissza. A hazafelé vezető úton ugyanis autóbalesetet szenvedtek, és a frontális ütközés következtében a fiatal lány azonnal szörnyethalt.

Ő az a fiatal lány Forrás: Facebook

A 21 éves lány esetéről a rendőrség csak másnap tudta értesíteni az édesanyát, aki addigra már megkapta a sokkoló hírt: Deborah Byrne a közösségi oldalán részvétnyilvánítások tömkelegével találta szembe magát.

Először nem értette a dolgot, de az elhunyt lány egyik barátja privát üzenetet írt a 47 éves édesanyának, tőle tudta meg a részleteket.

"Ekkor tudatosult bennem, hogy Brogan tényleg meghalt. Azt hittem megszakad a szívem"

A northamptoni anyuka a helyi rendőrségnél érdeklődött a lánya után, de nem találták annak nevét az adatbázisban, mert a baleset Oxfordshire-ben történt. Ezért történhetett meg az is, hogy az anyát csak a baleset másnapján értesítették a hatóságok - írta meg a Mirror.

Egy ártatlan Facebook-bejegyzés miatt öltek meg egy fiút

2016. október 4-én a 27 éves Carl Gregory posztolt egy képet a Facebookra. Nem sokkal később megfojtották egy parkban. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.