kommunikáció túlvilág üzenet szellem kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell hinni a szellemekben ahhoz, hogy furcsa jelenségeket tapasztaljunk magunk körül. Ezek közül néhány arra utal, hogy egy szellem próbál kapcsolatba lépni velünk.

Sokszor érzed azt, hogy nem vagy egyedül? Érdekes érzeteid vannak, és nem tudod, minek köszönhetőek? Talán most megtalálod mindre a választ.

Furcsa zajok, hangok

Ha időnként mindenféle ok nélkül csengeni kezd a füled, sípoló hangot vagy zörejt hallasz, de nem látni semmilyen logikus okát, akkor előfordulhat, hogy természetfeletti oka van a jelenségnek. Amanda Linette Meder médium szerint ez is egy jele annak, hogy egy kísértet próbál kapcsolatba lépni veled.

Ha sípoló hangot vagy zörejt hallasz, lehet, hogy a túlvilágról üzennének neked Forrás: Thinkstock

Szorongáshoz hasonló érzelmek

Sokan számolnak be indokolatlan érzelmekről, amelyeknek nem tudják az okát. Ha az életedben nem történt semmi olyan, ami kiválthatna szorongást, de te mégis nyomást érzel a mellkasodban, akkor szinte biztos: egy szellem próbál veled kommunikálni.

Visszatérő számok

Szinte mindenki életében vannak olyan időszakok, amikor folyamatosan ugyanazokkal a tárgyakkal, színekkel, számokkal találja szembe magát szinte mindenhol. De ne gondold azt, hogy ez merő véletlen lenne. Ez is az üzenet egyik formája, amit rajtad kívül senki nem érzékel, és megfejteni is csak te tudod.

Sokszor úgy érzed, nem vagy egyedül

Sétálás vagy ücsörgés közben is azt érzed olykor, hogy nem vagy egyedül? Késztetést érzel, hogy magad mögé pillants, mert érzed valaki jelenlétét a hátad mögött? Ez nem azért történik, mert paranoiás vagy, hanem mert valószínűleg egy elhunyt lélek próbál közel kerülni hozzád.

Forrás: Giphy

Furcsa látomások a perifériában

A szemed sarkában furcsa alakokat, árnyakat látsz, de mire oda pillantasz, már nincs ott semmi? Ez akkor szokott gyakrabban megtörténni, ha a közelmúltban elveszítettünk egy szerettünket, aki időnként kapcsolatba szeretne lépni velünk – írta az Elite Daily.

Vajon léteznek szellemek?

Rengetegen állítják, hogy láttak, érzékeltek már kísértetet az életük során, de Brian Cox elméleti fizikus most felfedte az igazságot.
Egy szerzetes szellemét látták felbukkanni: Videó! http://www.life.hu/news/20170329-egy-kozismert-szerzetes-szellemet-lattak.htmlForgatás közben látták meg a kísértetet, amiről azt is tudni vélik, hogy régen kihez tartozott. NewsThinkstockSzellemtámadás ért egy kisfiút: Videó!http://www.life.hu/news/20170314-szellem-tamadott-meg-egy-kisfiut-az-erdoben.htmlA gyermek hazafelé tartott, mikor földöntúli támadásban volt része. News--Szellem bukkant fel a kislány fotójánhttp://www.life.hu/news/20170304-szellem-bukkant-fel-a-kislany-fotojan-horgaszas-kozben.htmlEgy 13 éves kislány, Jessica szelfijét az apukája osztotta meg a Facebookon. Azt írja a kommentben, a lánya horgászni ment a bátyjával, a tónál készült fotón azonban olyan alak bukkant fel, akit nem is láttak, és nem is ismernek. News--Szellemek járnak köztünk- íme a bizonyítékhttp://www.life.hu/news/20170123-nagymama-szelleme-kering-a-hazban.htmlVannak akik hiszen a szellemekben, és akadnak olyanok is, akik szerint kitaláció minden holt lélekkel kapcsolatos történet. Most olyan megtörtént eseteket mutatunk, amiktől garantáltan kiráz majd a hideg és hinni kezdesz a létezésükben... News--Elhunyt kislányuk szelleme megjelent egy szelfinhttp://www.life.hu/news/20170119-megjelent-egy-szelfin-az-elhunyt-kislanyuk-szelleme.htmlÉvekkel ezelőtt hunyt el Patricia Winchester kislánya, de a család sosem tette túl magát a tragédián. Az anya most hiszi, hogy kislányuk erős lelke képes arra, hogy megjelenjen, ugyanis egy fiáról készült fotón felfedezte a testvér szellemét. NewsThinkstockHalott kisgyermek szelleme kísért a kórházban http://www.life.hu/news/20161121-egy-regi-beteguk-szelleme-kisert-a-korhazban.htmlA dolgozók halálra rémültek a kísértő gyerek szellemétől. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.