Időjárás: tavaszias melegre számíthatunk a hétvégén!

tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában hétvégére szokott elromlani az időjárás, de szerencsére most nem kell sem esőre, sem borúra számítanunk. Száraz, napsütéses idő lesz!

Pénteken szikrázó napsütés lesz szinte egész nap, amíg be nem köszönt az éjszaka. Esőre egyáltalán nem kell számítanunk, ugyan néha kissé megélénkül a déli, délkeleti szél. A hőmérő higanyszálai pedig akár 21 fokig is felkúszhatnak, és ami még jobb hír, ez szombaton sem lesz másként.

Remek idő lesz a hétvégén Forrás: Thinkstock

Derült, és ragyogóan napos idő lesz szombaton is, a csapadék továbbra is elkerüli majd kis hazánkat. Kimondottan száraz idő lesz, a délkeleti szél azonban több helyen is megélénkül. A csúcshőmérséklet 20 fok körül várható. Vasárnap szintén kellemese meleg, tavaszias időre van kilátás, az eső pedig továbbra is kizárt. A hőmérséklet pedig akár 20 fok fölé is emelkedhet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.