24 éves fiút vesz el a 78 éves nyugdíjas lelkész, Philip Clements

Forrás: Northfoto -
homoszexuális házasság lelkész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Philip Clements, a nyugdíjas lelkész jövő héten házasodik össze szerelmével, a nála 54 évvel fiatalabb, román származású modell fiúval, a 24 éves Florin Marinnal. Azt tervezik, hogy az esküvő után Romániába költöznek.

A 78 éves kenti lelkész csak nyugdíjazása után fedte fel, hogy saját neméhez vonzódik, korábban ezt a hivatása miatt nem tehette meg. Az anglikán egyház papjai élhetnek nemi életet, és házasodhatnak is, de nem azonos nemű személlyel. Mióta 1999-ben felfedte titkát, Clements azért harcol, hogy az egyház engedélyezze a homoszexuálisok házasságát is.


A modell barátai és családja nem lepődött meg a történteken, mindig is tudták, hogy Florin az idősebb férfiakat szereti.

Felesége és lánya buktatta le a csirkét erőszakoló férfit (18+)http://www.life.hu/news/20170331-a-csalad-csirkejet-eroszakolta-meg-egy-ferfi.htmlValószínű, hogy ez a francia férfi nem egészen normális: megerőszakolta a család csirkéjét, börtönt kapott a tettéért. NewsOrigoValós beszámolók kísértetjárásokról http://www.life.hu/news/20170331-egy-kisfiu-szelleme-kisertett-a-no-hazaban.htmlIgaz történet egy visszatérő kísértetjárásról, ami megkeserítette a nő életét. News--Ezek voltak a 2016-os év kedvenc utóneveihttp://www.life.hu/news/20170331-ezek-lettek-a-tavalyi-ev-kedvenc-nevei.htmlHát erre azért nem számítottunk. Lassan egyre több hagyományos keresztnevet fognak lekörözni az újdonságok? News--Félve készült az eljegyzésre a Down-kóros fiú: Fotók!http://www.life.hu/news/20170331-megkerte-baratnoje-kezet-a-down-szindromas-fiu.htmlHihetetlen pillanatnak lehettek tanúi azok, akik jelen voltak a nem mindennapi leánykérésen. NewsOrigoIdőjárás: tavaszias melegre számíthatunk a hétvégén!http://www.life.hu/news/20170331-tavaszias-melegre-szamithatunk-a-hetvegen.htmlÁltalában hétvégére szokott elromlani az időjárás, de szerencsére most nem kell sem esőre, sem borúra számítanunk. Száraz, napsütéses idő lesz! NewsThinkstock5 jel, hogy üzenetet kaptál a túlvilágrólhttp://www.life.hu/news/20170331-igy-probalnak-kapcsolatba-lepni-velunk-a-szellemek.htmlNem kell hinni a szellemekben ahhoz, hogy furcsa jelenségeket tapasztaljunk magunk körül. Ezek közül néhány arra utal, hogy egy szellem próbál kapcsolatba lépni velünk. NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.