Ürülékével dobott arcon egy nénit a majom: Videó!

videó majom ürülék kaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg ez a videó lesz a michigani állatkert legnézettebb felvétele. Nem is csoda, hiszen ilyet nem látni mindennap.

Hihetetlen felvétel látott napvilágot a michigani John Ball állatkertől. A videó fő attrakciója egy majom, aki imádja ha sokan vannak körülötte, ha őt nézik és produkálhatja magát. A szemtanúk szerint rendszeresen táncraperdül, jobbra balra ugrál, élvezi a szereplést.

Legutóbb azonban sikerült túllőnie a célon, bár azt senki sem feltételezi, hogy az eset szándékos lett volna.

Ám ettől még nem lesz kevésbé kellemetlen az eset, ugyanis a tomboló majom egyszer csak felkapott egy maga mellett heverő ürülékdarabot, és lazán a tömeg felé hajította. De a "meglepetés csomag" nem várt módon pont eltalált valakit, egész pontosan egy idős néni orrára tapadt - írta meg a TheSun.

18 pulyka gyászol egy halott macskát: Videó!

Nem mindennapi videó került fel az internetre: szárnyasok gyászolnak egy halott macskát. Videó!
Elhunyt Caitlin Nelson, a palacsintaevő-verseny áldozatahttp://www.life.hu/news/20170405-elhunyt-a-palacsintaeves-kozben-fulladozo-caitlin-nelson.htmlSosm lehet tudni, hogy milyen ártalmatlan játékok mögött leselkedik ránk a veszély. Ez a fiatal egyetemista lány sem gondolta, hogy a palacsintaevő-verseny lesz élete utolsó programja. NewsOrigoFagyállóval mérgezte meg a férjét egy nő http://www.life.hu/news/20170404-megmergezte-fagyalloval-a-ferjet-egy-no.htmlBorzalmas módon gyilkolta meg a férjét egy nő. Vajon miért tette? NewsOrigoA lustaság kreatívvá tesz: Fotók!http://www.life.hu/news/20170403-igy-lesz-kreativ-egy-lusta-ember.htmlVicces fotósorozat látott napvilágot, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra: középpontban a lustaság! News--Szabadulására készül Bene László, a skálás gyilkoshttp://www.life.hu/news/20170404-szabadulasara-keszul-bene-laszlo.htmlBene László optimista, szerinte végre ki fogják engedni a börtönből, ahová 4 ember meggyilkolása miatt zárták be. A családja szintén ebben hisz, már munkát és szállást is intéztek neki. NewsOrigoFelnyársalta a bika a fiatal torreádort, Daniel García Navarretéthttp://www.life.hu/news/20170404-felnyarsalta-a-bika-a-fiatal-torreadort.htmlA fiatal torreádor bemutatkozása tragikus véget ért: többször felnyársalta a hatalmas bika. Az is csoda, hogy életben van! News--A lustaság kreatívvá tesz: Fotók!http://www.life.hu/news/20170403-igy-lesz-kreativ-egy-lusta-ember.htmlVicces fotósorozat látott napvilágot, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra: középpontban a lustaság! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.