Így rabolják el pillanatok alatt a kisbabákat - Videó!

emberrablás kisbaba videó babakocsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Philadelphia államban készült videón van ledöbbenve az internet: így raboltak el majdnem egy kisbabát a babakocsiból.

Egy biztonsági kamera rögzítette azt a felvételt, amin jól látható, ahogy egy kisbabát próbálnak kiszedni a babakocsijából. A fiatal pár egy fánkozóban állt sorba, a gyermekük pedig a babakocsiban pihent mellettük.

Egy váratlan pillanatban a pár mögé lépett

egy idegen férfi, és megpróbálta kiemelni a gyereket

a kocsiból, de az anya szerencsére még időben észrevette, és azonnal elzavarta a férfit, akire aztán a gyermek apja is keményen ráförmedt, teljesen érthetően.

Még szerencse, hogy a gyermek megfelelően rögzítve volt a kocsiban, különben nem biztos, hogy ennyivel megúszták volna a helyzetet, ugyanis nő először azt vette észre, hogy megmozdult a kocsi, és csak azután tűnt fel neki a háta mögött nyúlkáló idegen – írja a Mirror.

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai

Íme, a legszörnyűbb gyermekrablások 5-ös toplistája. Szomorú, hogy manapság már ilen szörnyűségekből is tudunk listát készíteni, olyan sok eset történt. Olvass tovább itt...
Ürülékével dobott arcon egy nénit a majom: Videó!http://www.life.hu/news/20170405-urulekkel-dobott-meg-egy-idos-nenit-a-majom.htmlValószínűleg ez a videó lesz a michigani állatkert legnézettebb felvétele. Nem is csoda, hiszen ilyet nem látni mindennap. News--Majdnem teljesen egyszerre hunyt el egy idős házaspárhttp://www.life.hu/news/20170405-kozel-egy-idoben-hunyt-el-egy-idos-hazaspar.htmlElképesztő eset történt Wingstonban: egy idős házaspár tagjai szinte percre pontosan egyszerre veszítették életüket. NewsThinkstockElhunyt Caitlin Nelson, a palacsintaevő-verseny áldozatahttp://www.life.hu/news/20170405-elhunyt-a-palacsintaeves-kozben-fulladozo-caitlin-nelson.htmlSosem lehet tudni, hogy milyen ártalmatlan játékokban leselkedik ránk a veszély. Ez a fiatal egyetemista lány sem gondolta, hogy a palacsintaevő-verseny lesz élete utolsó programja. NewsOrigoFagyállóval mérgezte meg a férjét egy nő http://www.life.hu/news/20170404-megmergezte-fagyalloval-a-ferjet-egy-no.htmlBorzalmas módon gyilkolta meg a férjét egy nő. Vajon miért tette? NewsOrigoSzabadulására készül Bene László, a skálás gyilkoshttp://www.life.hu/news/20170404-szabadulasara-keszul-bene-laszlo.htmlBene László optimista, szerinte végre ki fogják engedni a börtönből, ahová 4 ember meggyilkolása miatt zárták be. A családja szintén ebben hisz, már munkát és szállást is intéztek neki. NewsOrigoFelnyársalta a bika a fiatal torreádort, Daniel García Navarretéthttp://www.life.hu/news/20170404-felnyarsalta-a-bika-a-fiatal-torreadort.htmlA fiatal torreádor bemutatkozása tragikus véget ért: többször felnyársalta a hatalmas bika. Az is csoda, hogy életben van! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.