időjárás-előrejelzés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap tovább csökken felettünk a felhőzet, többfelé lehet hosszabb, naposabb időszakokra számítani. A jövő hét viszont igencsak szeszélyesen alakul.

Hétfőn tovább csökken a felhőzet, legfeljebb a nyugati határ közelében fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar. A délies szél néhol megélénkülhet. Folytatódik a melegedés, az 1-8 fokos reggelt követően

19-24 fokra számíthatunk délután.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Kedden napközben egy hidegfront éri el hazánkat záporokkal, helyenként zivatarokkal. Ezzel együtt feltámad az északnyugati szél, és ismételt lehűléssel lehet számolni, délután 13-20 fok között alakulnak a maximumok, délkeleten lesz melegebb.

Szerdán száraz, de hűvös idő várható 10-15 fok közötti csúcshőmérséklettel. A légmozgás helyenként még az északi tájakon lesz élénk. Csütörtökön ismét szeles idő várható, elszórtan kisebb csapadékkal - írja az Időkép.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.