40 emelet magasságban építettek üvegaljú medencét - Fotó!

Forrás: Instagram/marketsquaretower Követem -
medence üveg Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi adrenalinbomba a houstoni felhőkarcoló tetején úszkálni, a medence ugyanis kilóg a város fölé, és átlátszó alja van! Olyan, mintha 40 emelet magasságban a semmibe lépkednél.

Nem újdonság, hogy egy felhőkarcoló tetején medencét alakítanak ki, de a houstoni egy kivételes pancsoló. A 40 emeletes épület legtetején ugyanis nem hétköznapi medencét építettek, hanem olyat, ami kinyúlik a város fölé. Önmagában már ez is elég lenne ahhoz, hogy különlegesnek nevezhessük az építményt, de az alkotók ezzel még nem elégedtek meg.

40 emelet magasságban építettek üvegaljú medencét Forrás: Instagram/marketsquaretower Követem

A medencét ugyanis üvegfallal és üveg aljjal álmodták meg, és úgy is készítették el. Az eredmény pedig elképesztő. Ezt biztosan rengeteg adrenalinfüggő fogja meglátogatni, hiszen nincs is annál félelmetesebb, mint – érzetre – a semmiben úszkálni, és közben felülről nézni a városi forgatagot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.