gyilkosság emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előállítottak egy 48 éves mezőhegyesi férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta élettársát vasárnapra virradóan - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányág.

Vargáné Szombati Andrea szóvivő elmondta: a rendőrséghez nem sokkal reggel fél 7 előtt érkezett bejelentés arról, hogy mezőhegyesi otthonában elhunyt egy nő. A rendőrjárőrök érkezésekor a nő élettársa is a lakásban volt. A nyomozás eddigi adatai szerint a nő és a férfi előző este veszekedtek, a vita tettlegességig fajult. Mindketten késsel megsebesítették a másikat, az asszony életét vesztette.

Még várni kell a jóidőre: hózápor is jöhethttp://www.life.hu/news/20170416-idojaras-hozapor-is-johet-aprilis-kozepen.htmlEgyelőre semmiképp se hagyd otthon a meleg ruhát, egyre hidegebb lesz. NewsThinkstockA stadionjában akar meghalni Stadler Józsefhttp://www.life.hu/news/20170415-stadler-jozsef-a-stadionjaban-akar-meghalni.htmlIsmét Stadler József tulajdonába, jobban mondva az üzletember alapítványának birtokába kerülhet az akasztói stadion.NewsFotó: Dudás Szabolcs - OrigoMeghalt a világ eddigi legidősebb embere, Emma Moranohttp://www.life.hu/news/20170416-meghalt-a-vilag-eddigi-legidosebb-embere.htmlMeghalt életének 118. évében a világ igazoltan legidősebb embere, az olasz Emma Morano. News--30 ezer profilt törölt a Facebookhttp://www.life.hu/news/20170414-30-ezer-kamuprofilt-torolt-a-facebook.htmlNehezebb lesz fenntartani a kamuprofilokat ezentúl, ígéri a cég. News--Vizsgálat zajlik a meztelenkedő úszóedző ügyébenhttp://www.life.hu/news/20170413-bajba-kerulhet-a-meztelenkedo-uszoedzo.htmlVizsgálatot rendeltek el az úszóedző ügyében, aki állítólag meztelen képeket küldött kiskorúaknak. News--Nyuszikeresés is lesz a Vasúttörténeti Parkbanhttp://www.life.hu/news/20170414-nyuszikereses-is-lesz-a-vasuttorteneti-parkban-gyerekeknek.htmlIsmét kinyitja kapuit a Vasúttörténeti Park; a szezonnyitás alkalmából hétfőn több hagyományőrző programmal együtt húsvéti nyuszikeresés is várja a látogatókat Budapesten.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.