Tucatnyi sérült egy londoni szórakozóhelyen savas támadás miatt

sav támadás London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tucatnyian megsérültek egy londoni szórakozóhelyen, ahol valaki egy elfajult vita után savat öntött a vele konfliktusba keveredett vendégekre.

A Scotland Yard hétfői közlése szerint tizenkét embert szállítottak kórházba a Mangle nevű kelet-londoni bárból. Két sérült állapota a rendőrség szerint súlyos, de már stabilizálódott, a többieket könnyebb sérülésekkel kezelik. Az eddigi vizsgálat szerint a savas támadás célpontja két férfi volt, akikkel az elkövető előzőleg összeveszett. A tűzoltóság közölte, hogy helyszíni mérései maró, erősen savas anyag jelenlétét mutatták ki.

A kelet-londoni Hackney kerületben lévő szórakozóhelyen az incidens idején körülbelül hatszázan tartózkodtak, őket a rendőrség az utcára terelte.

A Scotland Yard szerint nincs arra utaló jel, hogy bandák közötti szervezett leszámolásról lenne szó, de a tettest még keresik.

Szörnyű halált halt egy étteremben az öt éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20170417-szornyu-halalt-halt-egy-etteremben-az-ot-eves-kisfiu-beszorult-a-feje.htmlA gyermek a szüleivel vacsorázott a különleges atlantai forgóétteremben, amikor megtörtént a tragédia. News--Iszonyú bosszú: Levágták a 15 éves fiú péniszét és kinyomták a szeméthttp://www.life.hu/news/20170417-levagtak-a-15-eves-pakisztani-fiu-peniszet-es-kinyomtak-a-szemet.htmlIszonyatos módón állt bosszút egy 15 éves pakisztáni fiún egy kegyetlen édesapa: azt hitte, hogy a srác megronotta a lányát. NewsThinkstockOtthona előtt gyilkolták meg a labdarúgó Amílcar Henríquezthttp://www.life.hu/news/20170416-otthona-elott-gyilkoltak-meg-a-valogatott-labdarugot.htmlA panamai válogatott futballistát, Amílcar Henríquezt az otthona előtt lőtték le. News--Megölte élettársa a mezőhegyesi nőthttp://www.life.hu/news/20170416-megolte-elettarsa-a-mezohegyesi-not-elotte-veszekedtek.htmlElőállítottak egy 48 éves mezőhegyesi férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta élettársát vasárnapra virradóan - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányág.NewsMég várni kell a jóidőre: hózápor is jöhethttp://www.life.hu/news/20170416-idojaras-hozapor-is-johet-aprilis-kozepen.htmlEgyelőre semmiképp se hagyd otthon a meleg ruhát, egyre hidegebb lesz. NewsThinkstockElárverezik Michael Schumacher egykori versenyautójáthttp://www.life.hu/news/20170416-elarverezik-michael-schumacher-egykori-versenyautojat-benetton.htmlIgazi gyöngyszem kerül kalapács alá. News




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.