Szörnyű halált halt egy étteremben az öt éves kisfiú

Forrás: sundialrestaurant.com -
étterem baleset Atlanta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermek a szüleivel vacsorázott a különleges atlantai forgóétteremben, amikor megtörtént a tragédia.

A család egy ablakhoz közeli asztalnál foglalt helyet, itt történt meg a baj. A szülők azt vették észre, hogy a kisfiuk nincs mellettük, de nem aggódtak miatta, azt gondolták, hogy csak körbenéz az étteremben. A gyermek azonban beszorult az étterem fala és egy asztal közé. Az étterem forgása azonnal leállt, az ott dolgozók ki is tudták szabadítan a gyermeket, de a fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.

Sun Dial étterem Forrás: sundialrestaurant.com
Iszonyú bosszú: Levágták a 15 éves fiú péniszét és kinyomták a szeméthttp://www.life.hu/news/20170417-levagtak-a-15-eves-pakisztani-fiu-peniszet-es-kinyomtak-a-szemet.htmlIszonyatos módón állt bosszút egy 15 éves pakisztáni fiún egy kegyetlen édesapa: azt hitte, hogy a srác megronotta a lányát. NewsThinkstockOtthona előtt gyilkolták meg a labdarúgó Amílcar Henríquezthttp://www.life.hu/news/20170416-otthona-elott-gyilkoltak-meg-a-valogatott-labdarugot.htmlA panamai válogatott futballistát, Amílcar Henríquezt az otthona előtt lőtték le. News--Megölte élettársa a mezőhegyesi nőthttp://www.life.hu/news/20170416-megolte-elettarsa-a-mezohegyesi-not-elotte-veszekedtek.htmlElőállítottak egy 48 éves mezőhegyesi férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolta élettársát vasárnapra virradóan - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányág.NewsElárverezik Michael Schumacher egykori versenyautójáthttp://www.life.hu/news/20170416-elarverezik-michael-schumacher-egykori-versenyautojat-benetton.htmlIgazi gyöngyszem kerül kalapács alá. NewsMeghalt a világ eddigi legidősebb embere, Emma Moranohttp://www.life.hu/news/20170416-meghalt-a-vilag-eddigi-legidosebb-embere.htmlMeghalt életének 118. évében a világ igazoltan legidősebb embere, az olasz Emma Morano. News--Meztelenül fürdött meg egy férfi Trevi-kútban, Rómábanhttp://www.life.hu/news/20170415-meztelenul-furdott-meg-egy-ferfi-trevi-kutba-romaban.htmlAz olasz fővárosban gyönyörködő turisták minden bizonnyal sokkot kaptak, amikor azt látták, hogy egy pucér férfi fürdőzik az egyik leghíresebb látnivaló, a Trevi-kút vizében.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.