Cápatámadás áldozata lett egy lány Ausztráliában

Forrás: Origo -
halál kislány Cápa 19 cápatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyugat-Ausztráliában élő 17 éves lány cápatámadás következtében életét vesztette, hiába szállították kórházba az esetet követően. 

A fiatal lány a vízben lubickolt a közkedvelt szörfparadicsomban, Esperance mellett, amikor a cápa megtámadta, az esetet pedig a parton tartózkodó családja is végignézte.

Cápatámadásba halt bele egy 17 éves tinilány Forrás: Origo

Az édesapa azonnal az életveszélyben lévő tini segítségére sietett, de már csak az összeroncsolt testet tudta partra segíteni. Azonnal mentőt hívtak, kórházba szállították a lányt, de már nem tudták megmenteni az életét.

Az utóbbi 12 hónapban ez már a harmadik ilyen eset, ezért a helyi hatóságok részletes vizsgálatot rendeltek el, 48 órára az egész partszakaszt lezárták – írta meg a BBC.

Harcolnak a szörfös életéért, akinek egy cápa leharapta a lábát

Az ausztrál szörföst kedden támadta meg egy cápa a nyugat-ausztráliai partoknál. A férfi az egyik lábát elvesztette a balesetben. Olvass tovább itt...
Esik a hó a Kékestetőn - Fotó!http://www.life.hu/news/20170418-esik-a-ho-a-kekesteton.htmlA legtöbb helyen borult időre számíthatunk ma, akárcsak a Kékestetőn. A magasban azonban nemcsak azért van zord idő, mert elbújt a nap, hanem azért is, mert havazik! NewsOrigoGyilkos mókusokat idomított Janice Smith, hogy az exére támadjanakhttp://www.life.hu/news/20170417-gyilkos-mokusokat-idomitott-egy-no-hogy-az-exere-tamadjanak.htmlA detroiti rendőrség számolt be az elképesztő történetről, aztán mentegetőztek miatta.News--Szörnyű halált halt egy étteremben az öt éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20170417-szornyu-halalt-halt-egy-etteremben-az-ot-eves-kisfiu-beszorult-a-feje.htmlA gyermek a szüleivel vacsorázott a különleges atlantai forgóétteremben, amikor megtörtént a tragédia. News--Iszonyú bosszú: Levágták a 15 éves fiú péniszét és kinyomták a szeméthttp://www.life.hu/news/20170417-levagtak-a-15-eves-pakisztani-fiu-peniszet-es-kinyomtak-a-szemet.htmlIszonyatos módon állt bosszút egy 15 éves pakisztáni fiún egy kegyetlen édesapa: azt hitte, hogy a srác megrontotta a lányát. NewsThinkstockOtthona előtt gyilkolták meg a labdarúgó Amílcar Henríquezthttp://www.life.hu/news/20170416-otthona-elott-gyilkoltak-meg-a-valogatott-labdarugot.htmlA panamai válogatott futballistát, Amílcar Henríquezt az otthona előtt lőtték le. News--Még várni kell a jóidőre: hózápor is jöhethttp://www.life.hu/news/20170416-idojaras-hozapor-is-johet-aprilis-kozepen.htmlEgyelőre semmiképp se hagyd otthon a meleg ruhát, egyre hidegebb lesz. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.